skip to Main Content

Heb jij wel eens dat alles er op wijst dat je een weddenschap gaat winnen, maar dat een late treffer jouw geluk voorkomt? Vanaf nu hoef je hier bij 888 Sports niet zo bang meer voor te zijn. Een treffer na de 88e minuut die jouw weddenschap laat verliezen, levert jou nu namelijk een bonus op, die je weekend een stuk beter kan maken.

888sports weddentips promotieWat houdt de promotie in? Een late treffer is soms fijn, maar als het tegen je gescoord wordt, dan valt dit enorm tegen. Wanneer een dergelijke tegentreffer na de 88e minuut valt, kan jij je geluk niet op. Je krijgt dan namelijk gratis een bonus van €50, waarmee je je verliezen eventueel kunt compenseren.

Hoe kom je in aanmerking voor de promotie? Je kunt jezelf behoeden van enorme pech door een weddenschap van 5 euro of dollar te plaatsen op een wedstrijd (na 90 minuten), laatste doelpuntenmaker of correcte score bij alle wedstrijden van de FIFA Confederations Cup, die op 15 juni zal beginnen en 15 dagen zal duren. Iedere treffer die je tegenwerkt levert jou 50 gratis bonus euro’s op, indien die na de 88ste minuut is.

Laat een mooie kans als deze niet liggen en begeef je direct naar 888 Sport, waar tientallen bonus euro’s voor het grijpen liggen. Heb jij het geluk om veel te winnen? Test het zelf!

Back To Top