skip to Main Content
  • Blog

Op 23 november heeft AC Milan verloren van Barcelona. Deze “Champions League Finale” ging om de eerste plaats in H. Barcelona stond bovenaan met 10 punten en AC Milan 8. In de eerste helft sprankelde Barca over het veld.

In de 14de minuut scoorde van Bommel in eigendoel nadat hij probeerde de bal weg te werken uit het 16 meter gebied. Gelukkig scoorde AC Milan 6 minuten later door een prachtige voorzet van Seedorf  die afgerond werd door Zlatan.

Door een overtreding in de zestien op Barcelona mocht Messi de penalty nemen. Doordat hij stopte in zijn aanloop kreeg Messi geel. Hij mocht de penalty wel overnemen en scoorde die natuurlijk.

De 2-2 kwam op naam van de Ghanees Boateng die met een schitterende passeer beweging Abidal het bos in stuurde en met de buitenkant rechts scoorde.

Xavi scoorde in de 63ste minuut de laatste treffer waarmee Barca toch met de winst naar huis ging.  In totaal werden er 8 gele kaarten uitgedeeld. Alles zat in deze top wedstrijd. Had u gewed op dit duel op Barcelona bij 888sport had u op elk ingezette euro 1,73 terug gehad.

De volgende Champions League wedstrijden zijn op 6 en 7 december met op 7 december Ajax Real Madrid, Ajax mag niet verliezen met te grootte cijfers anders kan het niet overwinteren in de Champions League. De Champions League wordt nu heel spannend.

Back To Top