skip to Main Content
  • Blog

Beleef de Betfair Cheltenham Festival Preview Night live! Iedereen kent Betfair als een unieke aanbieder van wedden op sport. Dit online platform is een uitstekende mogelijkheid om je weddenschap te plaatsen.

200 Bonus bij BetfairOp 6 maart vind de Betfair Cheltenham Festival Preview Night plaats. Als klant van Betfair kun jij hier live bij zijn. Wil je weten hoe? Lees dan direct verder.

Het Cheltenham Festival is een wedstrijd, waar paardenraces worden gehouden. Zeer sterke paarden worden hier ingezet om een zo spannend mogelijke race te creëren. Door 20 euro in te zetten op een Exchange Horse Racing wedstrijd, kun jij al meedoen aan een ticket voor de Preview Night.

Tussen 28 januari en 10 februari moet je je geld inzetten, want voor iedere 20 euro die je inzet ontvang je één deelnamebewijs aan de trekking. Wanneer je nog eens 20 euro inzet op een Cheltenham Antepost weddenschap, wordt jouw aantal tickets verdubbeld.

Hoe meer tickets je hebt verdiend, hoe meer kans je hebt om de hoofdprijs te pakken. Het is immers een hele eer om met de echte heren aan tafel te schuiven om je meningen te delen.

Op maandag 11 februari zal een gelukkige winnaar gekozen worden uit de trekking die op dezelfde dag plaatsvindt. Hierbij maak je kans op één van de vijf paren tickets voor de Betfair Cheltenham Festival Preview Night, welk plaatsvindt op 6 maart 2013. Het evenement belooft een groots spektakel te worden, en jij kunt hier via Betfair deel van uitmaken!

Back To Top