skip to Main Content
  • Blog

Beginnen met 50 procent extra bij Betsson. Wannneer je je aanmeldt bij Betsson, dan ligt er een mooie aanmeldbonus op je te wachten. Een extra in te zetten bedrag van 25 euro is voor iedere gokker namelijk zeer welkom. Betsson €25 BonusEr kan meer worden ingezet en er kan dus ook meer plezier beleefd worden. Betsson weet hoe het haar klanten een fijne tijd moet bezorgen. Meld je daarom zo snel mogelijk aan bij Betsson!

Als nieuwe speler, moet je je eerst aanmelden, om vervolgens een eerste storting te maken. Vervolgens ga je naar My Account, waar je kijkt bij het gedeelte ‘Bonussen’ om je eerste storting te activeren. Je kiest het bedrag en je kunt direct beginnen met wedden. Zo simpel is deze promotie eigenlijk.

Je komt per IP (dus per huishouden) maar één keer in aanmerking om te profiteren van deze actie. Voordat je geld kunt opnemen, moet je geld (storting + bonus) drie keer rondgespeeld zijn met een notering van minimaal 1.50.

Houd je strict aan de voorwaarden. Het geld kan niet gebruikt worden bij te lage noteringen of andere producten. Bovendien behoudt Betsson het recht om maatregelen te nemen, wanneer fraude in de maak lijkt. Speel dus eerlijk en houd het leuk. Dit kan juist met deze promotie van Betsson. Twijfel niet langer en bezoek deze sportsbook!

Back To Top