skip to Main Content

Wedden tip Unibet. Als je wilt wedden op voetbal en dan in het bijzonder op de Champions League, dan moet je bij Unibet zijn. Zet je daar namelijk in op een correcte score en de stand blijft na de reguliere speeltijd 0-0, dan betaalt bookmaker Unibet klanten met verliezende weddenschappen het geld terug.

En dat is natuurlijk weer leuk als je net een oersaaie 0-0 wedstrijd hebt gekeken. Je hebt dan ieder geval je geld terug en dan kun je de volgende keer weer gebruiken.

De actie bij Unibet geldt de gehele duur van het Champions League toernooi en je kunt hier natuurlijk het meest van profiteren als je tijdens de groepsfase inzet. De aanbieding geldt behalve voor inzetten op de correcte score ook voor verliezende weddenschappen Ruststand/Eindstand en Eerste\Laatste doelpuntenmaker.

Dat maakt bookmaker Unibet voor voetballiefhebbers die willen wedden op de Champions League wel erg interessant.

Als je gaat naar de site van Unibet en je klikt de promotie “0-0? Geld terug (Money Back)” dan geeft Unibet je een overzicht met alle Champions League voetbalwedstrijden. Uiteraard staan het gehele reglement dat bij deze wedden actie hoort ook op de pagina en die kun je op je gemak doorlezen als je wilt, maar echt nodig is dat niet.

Terugbetalen doet Unibet binnen 24 uur en de wedden op de Champions League actie geldt ook voor meervoudige weddenschappen.

Deze wedden tip bij Unibet moet je dus goed onthouden als je wilt inzetten op de Champions League. Het seizoen is nog maar net begonnen dus je kunt nog maandenlang profiteren.

Back To Top