skip to Main Content

China – Nederland WK vrouwenvoetbal wedtips. Morgen (vanacht om 00:00 uur) nemen de Oranje vrouwen het in de tweede speelronde van het WK in Canada op tegen China. Oranje kan zich met een overwinning plaatsen voor de knock-out fase maar zullen dus eerst wel drie punten tegen de stugge Chineze moeten pakken. Win met een inzet van 10 euro 57 euro met onze wedtips bij Betsson.

China verloor eerste wedstrijd

China wisten hun eerste wedstrijd niet te winnen van Canada. De Canadezen wisten uit een penalty de 1-0 te scoren en hiermee gelijk de eindstand op het scorebord te zetten. China wist al negen wedstrijden op rij niet te winnen, de verliespartij tegen Canada was alweer de vijfde nederlaag op rij. China heeft in ieder geval een gelijkspel tegen Nederland nodig en is dan nog afhankelijk van een Canadeze overwinning op Nederland in het laatste duel. Voor de Chinese vrouwen is een slechte start van het WK niet gewoon, de Chinezen wisten in 2003 en 2007 beide keren te kwartfinale te halen en werden ze in 1999 zelfs tweede op het WK.

Oranje vol goede moed tegen China

Oranje aan de andere kant wist in het eerste duel met 1-0 te winnen van Nieuw-Zeeland. Oranje moet eindigen bij de beste drie landen van Europa om volgend jaar naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro te gaan. Voor de Oranje Leeuwinnen was dit het eerste duel op een WK ooit. Oranje moet het in het duel tegen China helaas wel doen zonder Loes Geurts, de meest ervaren speelster van Oranje. Vivianne Miedema is nog een twijfelgeval.

 • Nederland is favoriet voor dit duel, China wist namelijk sinds half december al geen duel meer te winnen
 • Nederland wist van de laatste zes wedstrijden maar twee keer te winnen maar is wel in vorm en heeft vertrouwen na de overwinning op Nieuw-Zeeland
 • De Nederlandse vrouwen kwamen nog nooit eerder uit tegen China

  Wedtips China vs Nederland WK vrouwenvoetbal 2015

  Oranje wint @ 2.21
  Onder 2.5 goals @ 1,50
  Scoren beide teams? Nee @ 1,72

Back To Top