skip to Main Content

Eredivisie wedden tips. De Nederlandse Eredivisie is een lange tijd een strijd geweest tussen Ajax, Feyenoord en PSV. Maar de laatste paar jaar zijn de Nederlandse clubs dichter bij elkaar gekomen. AZ Alkmaar en FC Twente doen mee in de top van de Eredivisie.

Hierdoor wordt het weer leuk om op de Eredivisie te wedden. De noteringen van de online bookmakers liggen dichterbij elkaar en er is altijd de mogelijkheid dat de “underdog” wint. In de laatste paar jaren is op de laatste speeldag in de Eredivisie pas de landstitel bekent geworden.

Eredivisie Wedden tips

Onze Eredivisie wedden tips is het Live wedden. Tijdens jouw favoriete Eredivisie wedstrijd meekijken naar de wedstrijd en als er wat gebeurt je nieuwe weddenschap afsluiten bij bookmaker Kroon. Ook zijn er altijd leuke side weddenschappen. Wat dacht je van de eerste gele kaart of wie scoort het laatste doelpunt in de Eredivisie. Ook de topscorer komt niet meer standaard van Ajax, PSV of Feyenoord.

Johan Cruijff schaal het begin van de Eredivisie

Het eredivisie seizoen begint altijd met de Johan Cruijff Schaal. Dit is een wedstrijd tussen de winnaar van de eredivisie en de winnaar van de KNVB Beker.

De Johan Cruijff Schaal is uiteindelijk gewonnen door PSV. De huidige top in de Eredivisie bestaat uit: Ajax, FC Twente, PSV, Feyenoord en AZ Alkmaar.

Klassiekers in de Eredivisie

In de Eredivisie is maar één klassieker en dat zijn de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord. Altijd bol van spektakel en strijd. Ajax heeft de meeste onderlinge duels gewonnen en soms met grote cijfers, Wedden op Ajax – Feyenoord kan dus grote winnaars opleveren.

Wedden op de Eredivisie is dus leuker dan ooit. Zeker met onze Eredivisie wedden tips. Niet meer dat toto formuliertje invullen bij de sigarenboer maar gewoon vanachter je laptop, iPad, mobiele telefoon of PC je weddenschappen afsluiten bij de online Bookmakers.

Back To Top