skip to Main Content

Het einde van de verschillende voetbal competities nadert zijn einde. In de Eredivisie spelen nog maar een paar wedstrijden en duidelijk is inmiddels dat Ajax zijn landstitel gaat prolongeren. De Champions League halve finales spelen tussen Bayern Munchen en Real Madrid en tussen Chelsea en FC Barcelona. De finale speelt op 9 mei in Duitsland.

De Jupiler League is al afgelopen en heeft FC Zwolle tot winnaar gemaakt.

Allemaal super leuke competities om met je kennis van zaken op de wedden en de spanning te verhogen. Want je weet het maar nooit in de voetballerij: ook al lijkt het zo duidelijk dat een bepaalde ploeg er met de winst vandoor gaat, het kan altijd anders lopen.

Unibet heeft altijd leuke en veel, heel veel, weddenschappen klaarstaan en om het nog leuker te maken loopt bij Unibet nu de promotie ‘samen Live kijken en wedden’. Unibet daagt je uit het op te nemen tegen je vrienden en daar krijg je ook nog eens 20 euro per vriend voor.

De aangemelde vriend profiteert natuurlijk van de riante welkomstbonus bij Unibet. Namelijk een 100% bonus die kan oplopen tot wel 50 euro.

De laatste weken voetbal worden zo nog heel leuk. En als dat afgelopen is: wedden kan altijd en overal. De grote tennistoernooien staan te wachten en wat dacht je van de grote wielerrondes als de Giro en Tour de France?

Uiteraard hebben we dan ook nog het EK voetbal 2012 en de Olympische Spelen op het programma staan die garant staan voor talrijke inzetmogelijkheden. Alle grote sportevenementen van deze zomer staan bij Unibet in het schema. Hier enkele data om te onthouden:

  • 5 mei FA Cup finale
  • 9 mei Finale Europa League
  • 19 mei Champions league Finale
  • 28 mei Roland Garros
  • 8 juni EK Voetbal 2012
  • 1 juli finale EK Voetbal
Back To Top