skip to Main Content

De tour de France gaat alweer bijna van start. Het wielerspektakel waar de Nederlandse wielrenners het meestal wel goed doen. Met de alp d’huzes waar menig Nederlandse wielrenner goed presteerde.

Alp d 'HuezWielrennen heeft veel liefhebbers en veel wedstrijden zijn op tv  te zien. Steeds meer fans van de sport kijken niet alleen naar de sport, maar wedden er ook op. Online weddenschap websites zijn de laatste jaren dan ook steeds meer wielren weddenschappen gaan aanbieden.

Wedden op de Ronde van Frankrijk

Wat het gokken op wielrennen nog spannender maakt, is live wedden. Ook dit kun je bij veel betere bookmakers doen. Je kunt terwijl je de Tour de France volgt op tv, live inzetten op wielrennen. Gewoon online of met je mobiele telefoon, Android of iPhone. Unibet en 888sport hebben prima mogelijkheden om live te wedden op wielrennen.

Het enige dat je daarvoor moet doen is een account aanmaken bij de bookmaker van jouw keuze, geld overmaken naar je account (dat is o.a. mogelijk met iDeal, creditcard en moneybookers) en vervolgens moet je de knop “live” aanklikken en kun je direct inzetten op de Tour de France.

Als je voor het eerst een account aanmaakt bij een online bookmaker, kun je altijd profiteren van een welkomstbonus dat als cadeau in de vorm van een extra bedrag op jouw wedaccount wordt bijgeschreven. Lees eerst goed wat de voorwaarden zijn zodat je het meeste uit je bonus kunt halen en met een zo groot mogelijk bedrag aan de slag kunt met wedden op wielrennen.

Back To Top