skip to Main Content

We hebben weer drie mooie Eredivisie wedden tips voor deze Eredivisie speelronde 22.

Na het verlies van Ajax bij AZ staat PSV ruim voor op Ajax in de Eredivisie. PSV neemt het op tegen FC Utrecht en er worden veel doelpunten verwacht in dit duel. Onze Eredivisie Wedtips volgen hier onder.

Heerenveen vs PEC Zwolle over 2.5 doelpunten

Heerenveen en PEC Zwolle ontmoeten elkaar dit weekend met flink wat zelfvertrouwen. De twee ploegen boekten een overwinning in het midweekse programma en maakten daarmee een mooie stap op de ranglijst. Zo klom PEC op naar de derde plaats en liep Heerenveen in op FC Twente en nam het afstand van FC Groningen.

Heerenveen en PEC Zwolle scoren allebei gemakkelijk maar hebben niet een hele stabiele defensie. Een weddenschap op over 2,5 goals lijkt dan ook een prima weddenschap voor dit duel. Heerenveen heeft clubtopscorer Uth weer terug in de spits en PEC lijkt met een herboren Nijland als aanvalsleider een schot in de roos te hebben.

Tip wedden Eredivisie 1: over 2,5 goals @ 1,66 (Betsson)

PSV vs FC Utrecht doelpunten regen verwacht

FC Utrecht is bezig aan een dramatische reeks en wist doordeweeks ook niet van Willem II te winnen. De ploeg van Rob Alflen verloor volledig terecht met 1-0 bij de Tilburgers maar hield met dit minimale verlies de uitslag nog beperkt. FC Utrecht gaat dit weekend op bezoek bij PSV en lijkt zich op te kunnen maken voor een loodzwaar duel.

PSV wist dinsdagavond bij NAC Breda te winnen nadat Jetro Willem als in de eerste minuut de rode kaart te zien kreeg. Met tien man wist PSV zelfs na rust druk op NAC te houden en uiteindelijk het duel met 0-2 te winnen. Koploper PSV staat inmiddels met een wedstrijd meer gespeeld als vijftien punten voor op Ajax en lijkt probleemloos af te stevenen op de titel. PSV heeft ontzettend veel aanvallende kwaliteiten en moet FC Utrecht probleemloos aan de kant kunnen zetten.

Tip wedden Eredivisie 2: over 3,5 goals @ 1,88 (Betsson)

FC Groningen vs AZ over 2,5 goals

Groningen en AZ vechten allebei voor Europees voetbal en momenteel staat alleen AZ op een plek die recht geeft op de playoffs voor de Europa League. FC Groningen staat op een achtste plek met 28 punten en valt net buiten de boot. De ploeg van Erwin van de Looi begon dit seizoen erg sterk met goede resultaten tegen grote ploegen. Zo werd er gewonnen van Ajax en Twente en wisten ze tegen PSV een punt te pakken.

Thuisploeg Groningen scoort weinig maar is naast PSV de enige ploeg in de Eredivisie die in eigen huis nog niet heeft verloren, daarnaast kreeg de ploeg slechts zeven doelpunten tegen in deze tien thuisduels.

AZ aan de andere kant heeft het moeilijk zodra basisspelers wegvallen door de nogal dunne selectie. Met Johansson en Berghuis weer terug in de aanval bij de Alkmaarders lijken er in ieder geval weer doelpunten te worden gemaakt.

Tip wedden Eredivisie 3: over 2,5 goals @ 1,76 (Betsson)

Met een inzet van €10 levert bovenstaande combinatie van weddenschappen je €55 op.

Back To Top