skip to Main Content

Wedtips Eredivisie. Hier de wedtips voor de wedstrijd sc Heerenveen v Vitesse. De wedstrijd geeft de winnaar recht op een ticket voor de Europa League 2015/16. Zet je in met onze wedtips dan maak je kans op een mooi geld bedrag bij Bookmaker Betsson.

Heerenveen: niet de favoriet

Heerenveen en Vitesse komen morgen tegen elkaar uit in de strijd om de felgebeerde plek in de voorronde van de Europa League. Heerenveen wist met goed voetbal een flinke dreun uit te delen en Feyenoord uit te schakelen in blessuretijd. Mark Uth wist met twee doelpunten in vijf minuten de voorsprong naar 1-3 uit te bouwen, een late goal van Kazim was niet meer genoeg voor de Rotterdammers. Heerenveen staat op 2,75 om te winnen bij Betsson.

Vitesse: licht favoriet

Tegenstander Vitesse had geen kind aan PEC Zwolle. De Zwollenaren wisten vorig seizoen de KNVB beker te winnen waardoor het zich alsnog plaatste voor Europees voetbal. Dit keer moest er over twee wedstrijden gestreden worden tegen het sterke vreemdelingenlegioen van coach Peter Bosz.

Vitesse bleek over twee wedstrijden te sterk voor Zwolle. Na een 1-2 uitzege bij PEC was een 1-1 gelijkspel in eigen huis genoeg voor plaatsing van de finale van de play-offs. De ploeg van Bosz kenmerkt zich al de gehele competitie door de ongekende productiviteit. De Arnhemmers scoorden de afgelopen tien duels 22 doelpunten en heeft met Traoré, Labyad, Vejinovic, Propper en Qazaishvili een zeer sterk en dynamisch middenveld en voorhoede. Vitesse staat op 2,45 bij Betsson en is dus licht favoriet.

Feiten Heerenveen vs Vitesse

  • in de laatste elf(!) ontmoetingen tussen deze twee ploegen wisten ze allebei te scoren
  • in vier van de vijf ontmoetingen werden drie of meer doelpunten gescoord
  • in de laatste vijf ontmoetingen werden maar liefst negentien doelpunten gescoord
  • Vitesse verloor in de laatste tien duels slechts één wedstrijd
  • Heerenveen is ongekend productief tegen Vitesse, de ploeg scoorde in de laatste vijf duels elf doelpunten tegen Vitesse

Wedtips sc Heerenveen v Vitesse

  • Beide teams scoren: ja @ 1,53 bij betsson
  • Over 2,5 goals @ 1,57 bij betsson
  • Over 3,5 goals @ 2,35 bij Betsson
Back To Top