skip to Main Content

We hebben weer drie mooie Eredivisie wedden tips voor deze Eredivisie speelronde 23.

Na de winst van AZ op Ajax en Groningen mogen ze het nu opnemen tegen PSV. AZ en PSV scoren de laatste tijd beide makkelijk. Onze Eredivisie Wedtips volgen hier onder.

AZ vs PSV: beide teams scoren

Koploper PSV trapt speelronde 23 vrijdagavond af met een lastig uitduel bij AZ. Beide ploegen zijn bezig aan een zeer goede reeks en lijkt daardoor op voorhand een het meest aantrekkelijke duel van deze speelronde van de Eredivisie.

PSV staat met twaalf punten voor op nummer twee Ajax en lijkt na vier jaar eindelijk weer eens af te stevenen op het kampioenschap. PSV beschikt over de beste selectie en lijkt over een zekere ondergrens te beschikken waarmee het aantal misstappen tot het minimum beperkt lijkt te kunnen worden. PSV zag afgelopen weekend wel Guardado uitvallen, Schaars is al een tijdje uit de running en Bruma is nog steeds een twijfelgeval.

Thuisploeg AZ aan de andere kant wist de laatste drie wedstrijden op rij te winnen, waarvan de laatste twee knappe uitzeges bij Groningen en Ajax waren. Van den Brom zag met tegen Groningen wel weer spits Johansson wegvallen maar heeft met Berghuis en Hupperts twee buitenspelers die de van Volendam overkomen spits Muhren prima moet kunnen voeden.

Tip wedden Eredivisie 1: beide teams scoren @ 1,60 bij Betsson.

ADO Den Haag vs NAC Breda: ADO wint

Onderin de Eredivisie wordt er zaterdagavond een interessant duel tussen nummer veertien ADO Den Haag en nummer zeventien NAC Breda uitgevochten. Waar bij NAC al het gehele seizoen onrust heerst, is het bij ADO niet anders. Onlangs werd de club overgenomen door een Chinese investeerder genaamd Wang, de Hagenezen zijn hierdoor voorlopig even uit de financiële problemen.

Sportief gezien zal ADO ook alle zeilen bij moeten zetten om in de Eredivisie te blijven. Met vier punten voorsprong op nacompetitievoetbal is de ploeg alles behalve veilig. NAC staat met vijftien punten voorlaatst en moet met drie punten voorsprong op FC Dordrecht zelfs nog vrezen voor directe degradatie. Een eventuele puntenstraf voor het opstellen van een niet-speelgerechtigde Zukanovic zou desastreus zijn.

ADO Den Haag weet thuis prima het net te vinden maar weet dit door een slechte defensie niet om te zetten in overwinningen. NAC Breda scoorde pas acht keer in tien uitduels en lijkt weinig kans te maken op punten in Den Haag waar de thuisploeg pas twee keer in eigen huis verloor.

Tip wedden Eredivisie 2: ADO Den Haag wint @ 1,58 bij Betsson.

Ajax vs FC Twente: geen doelpunten

Ajax wist na twee opeenvolgende verliespartijen afgelopen weekend met veel geluk uit Deventer te vertrekken. Door een mistrap van Go Ahead keeper Mickey van der Hart ging Ajax er in de laatste minuten met de winst vandoor. Dat het slecht gaat met Ajax mag duidelijk zijn, de ploeg staat twaalf punten achter op koploper PSV en scoorde voor afgelopen weekend vier wedstrijden op rij geen doelpunt. Komende zondag om 16.30 uur komt FC Twente op bezoek in de Arena.

FC Twente zit net als Ajax in redelijk zwaar weer. De laatste twee wedstrijden op rij werden van twee laagvliegers verloren. Eerst ging Twente bij ADO Den Haag onderuit met 2-0, afgelopen weekend won Excelsior met 1-3 in de Grolsch Veste. Twente lijkt van de rel en het ziet er niet naar uit dat dit zondag bij Ajax even opgelost is. Gezien de moeite met het maken van doelpunten bij beide ploegen lijkt een saai duel in de maak.

Tip wedden Eredivisie 2: onder 2,5 goals @ 1,93 bij Betsson.

Een combinatie van deze wedstrijden met de inleg van €10 levert je €48,79 op bij Betsson!

Back To Top