skip to Main Content
  • Blog

Sport weddenschappen zijn erg populair bij mensen over de hele wereld. Ze vinden het leuk om op sport uitslagen te wedden. Gokkers vinden het leuk om te denken dat ze wedden op de winnaar en dat kunnen ze doen bij de verschillende bookmakers. Bij de online bookmakers, zoals Unibet kunnen de gokkers de verschillende quotes en odds vergelijken en zo de beste weddenschappen afsluiten.

Informatie is van cruciaal belang voor de sport gokker. Hij heeft veel informatie nodig om de beste beslissing te kiezen t.a.v. zijn weddenschap. Bij veel online bookmakers is een speciale informatie pagina met de links naar de verschillende informatiebronnen. Goede “up to date” nieuws en informatie sites zoals www.bet.nl zijn belangrijk om de kans dat de gokker wint te vergroten.

Quotes en Odds

De odds geven aan wat de kans is dat een weddenschap uitkomst klopt met wat de gokker verwacht. Dit geld voor elke uitkomst van een evenement. Iemand die alle informatie verzameld en daarvan de odds en quotes berekend heet een handicapper. Het hele proces van verzamelen en omzetten naar de juiste quotes en odds heet handicapping.

De originele lijnen waar de quotes en odds op gebaseerd zijn komen van de handicapper en worden door de online bookmaker aangepast zodat de weddenschappen gebalanceerd zijn. Hierdoor kunnen de quotes en odds verschillen bij de diverse online bookmakers.

De bookmakers passen hun quotes en odds aan  volgens het patroon waarmee hun spelers spelen. Het is dus aan te raden om bij verschillende online bookmakers een account aan te maken zodat je de quotes en odds kan vergelijken en zo de beste online weddenschap kan afsluiten.

Handicapping en handicappers

De handicappers zijn professionele werknemers die al hun informatie op cijfers bepalen en niet op hun eigen bevindingen.

Omdat de gemiddelde gokker geen toegang heeft tot al de informatie die een handicapper heeft en die eigenlijk ook niet nodig heeft, moet hij gebruikmaken van de odss en quotes die door de online bookmaker gegeven worden. Wedden op Sport moet niet op intuïtie maar op intelligente besluitvorming gedaan worden.

Back To Top