skip to Main Content
  • Blog

Betsson €25 BonusBetsson is niet de meest toonaangevende online bookmaker die we kennen. Toch is hier voor iedere liefhebber van gokken een plaatsje vrij. Betsson bewijst dit maar eens te meer dankzij een geweldige welkomstbonus. Jouw eerste storting wordt namelijk met anderhalf vermenigvuldigd. Deze Hoge Stortingsbonus van Betsson houd dus in dat wanneer je tien euro stort,  je een gratis bedrag van 5 euro extra krijgt!

Nieuwe spelers Hoog in het Vaandel bij Betsson

Betsson biedt alle spelers, die nog nooit een weddenschap op sport geplaatst hebben, deze unieke bonus aan. Deze mensen komen in aanmerking voor registratie bij Betsson. Na registratie klik je op ‘Mijn rekening’ en vervolgens op ‘Beschikbare/Actieve Bonussen’ aan de linkerzijde van het scherm. Hier kun je de welkomstbonus activeren. Nu kun je jouw weddenschap plaatsen. Let op: dit kan dus pas echt, wanneer je de bonus eerst geactiveerd hebt.

€25 extra bij Betsson

De bonus van 50 procent is geldig tot een eerste storting van €50. Een hoger bedrag zal niet met 50% tegemoetgekomen worden, maar eveneens met €25. Slechts één bonus wordt per IP toegekend. De bonus kan niet worden gecombineerd met andere bonussen. Je zult het geld minstens drie maal moeten rondspelen met minimale noteringen van 1.50.

Betsson maakt het voor iedere online gokker mogelijk om eens lekker van start te gaan. De sporten lopen uiteen: golf, snooker, tennis, voetbal, ijshockey, formule 1, darts en zelfs pool en bandy zijn slechts enkele voorbeelden van de waslijst waar je bij Betsson uit kunt kiezen. Bekijk het zelf op www.betsson.com en registreer je meteen voor de unieke welkomstbonus!

Back To Top