skip to Main Content
  • Blog

Bet at home Mon€yballJackpot van tienduizenden euro’s bij Mon€yball van Bet-at-home. MON€YBALL is een promotie van Bet-at-home, een online Bookmaker dat door het leven gaat als een fris en fruitig online Bookmaker. Je word hier in de gelegenheid gebracht om deel te nemen aan een jackpot, die op kan lopen tot wel honderdduizenden euro’s! Momenteel bedraagt deze jackpot al veel meer dan €30,000. Het ziet er naar uit dat dit meer kan worden, en dit allemaal dankzij de loten van MON€YBALL!

De naam klinkt aantrekkelijk en dat is precies waar deze promotie over gaat. Je kunt loten voor de grote trekking verdienen. Deze loten zullen ieder uit 4 getallen bestaan. Iedere maand wordt er een trekking van de MON€YBALL loterij gedaan, live op bet-at-home.com. Kortom, jij kunt er bij zijn. De jackpot is alles behalve klein of gierig; hij groeit zodra een weddenschap wordt geplaatst!

Hoe doe je mee aan de MON€YBALL loterij?

Wanneer jij 10 euro inzet, krijg je automatisch een lot met 4 getallen. Je neemt hiermee direct deel aan de maandelijkse trekking. Hoe meer je inzet, hoe meer loten je zult krijgen en hoe groter de kans wordt dat één van jouw loten de winnende zal zijn.

De jackpot van MON€YBALL groeit bij bet-at-home.com waar je bij zit. Je kunt de teller zien oplopen, terwijl je achter je computer zit mee te kijken. De trekking van november zal zijn op de vijfde. Voor de trekking erna zul je tot begin december moeten wachten: deze maand zal overigens ook in het teken staan van vele interessante acties en promoties. Houd de website van Bet-at-Home dus nauwlettend in de gaten.

Back To Top