skip to Main Content

Darten is allang niet meer het spelletje dat in rokerige kroegen wordt gespeeld. Het is uitgegroeid tot een sport op wereldformaat waarbij er zelfs wedstrijden worden gespeeld in het Wembley Arena in Londen. Veel wedstrijden zijn op tv te volgen, en er komen vaak tienduizenden supporters mee om hun favoriet aan te moedigen bij wedstrijden. En het is bij uitstek een sport om op te gokken – er wordt zelfs heel veel op gewed!

Gokken op dartswedstrijden kun je bij vrijwel iedere online wedkantoor, gewoon via je computer, mobiel of smartphone. Vrijwel iedere aanbieder van weddenschappen die op internet zit, heeft een aparte sectie voor weddenschappen op darts.

Je kunt op twee manieren wedden op dartswedstrijden bij de tv:

  • Je kunt van te voren inzetten op een wedstrijd en vervolgens op tv naar de wedstrijd kijken die daardoor extra spannend wordt omdat er voor jou ook iets op het spel staat: jouw darts weddenschap!
  • Je kunt ook naar een wedstrijd kijken en inzetten terwijl de wedstrijden in volle gang zijn. Dit noem je “Live Wedden” of zoals in het Engels ook vaak wordt genoemd “In Running Betting”. Ook hierdoor worden wedstrijden extra spannend en zit je met je neus op de feiten terwijl je inzet op een darts weddenschap.

Niet alle online bookmakers bieden live te wedden op darts, of alleen bij bepaalde dartskampioenschappen. Dus check altijd even welke bookmaker op darts live wedden op darts aanbiedt bij een bepaald darts evenement.

Ook kan je bij Unibet live naar darten kijken. Ze zenden de Premier League of Darts in zijn geheel uit. Elke donderdag om 20.00 uur.

Back To Top