skip to Main Content
  • Blog

De loting van de volgende ronde in de KNVB beker is geweest. De wedstrijd tussen Ajax en AZ werd gestaakt nadat de scheidsrechter een rode kaart aan Esteban gaf voor het schoppen van een man die het veld op was gerend en hem probeerde  te schoppen. De KNVB heeft de rode kaart weggescholden.

De teams die door zijn voor de kwartfinale en de wedstrijden zijn:

  • Heracles Almelo – RKC Waalwijk
  • Vitesse – SC Heerenveen
  • Ajax of AZ – GVVV
  • PSV – NEC

De kwartfinale wedstrijden in de KNVB Beker worden op 31 januari tot 3 februari gespeeld. Dinsdag 20 maart worden de halve finales gespeeld en op zondag 8 april 2012 is de finale in de KNVB Beker. De finale van 2011 ging tussen Ajax en FC Twente. Ajax won de finale.

Bij Unibet kan je wedden op alle uitslagen van de KNVB Beker maar ook op wie het eerste doelpunt scoort, of de laatste. Ook heeft Unibet speciale promotie acties zoals geld terug op uw weddenschap als het 0-0 blijft. Deze acties worden altijd op de site van Unibet aangekondigd.

Als je klant bent bij deze bookmaker kan je een email adres opgeven, via dit email adres krijg je dan alle promoties gemaild. Ook kan je met je account in het LIVE Casino spelen of op slots. Natuurlijk hebben ze ook Online Poker.

Back To Top