skip to Main Content
  • Blog

Bet at Home welkomstbonus tot 50 EuroDe beruchte Mancunian derby, de wedstrijd tussen de twee voetbalgrootheden uit de stad Manchester, vindt dit weekend plaats in de Premier League. Dit is uiteraard voldoende reden om een leuke weddenschap bij te bedenken. Manchester City zal in een thuiswedstrijd aantreden tegen Manchester United. De kans op Nederlandse inbreng is tevens groot en dit maakt het allemaal nog maar eens spannender. Bet-at-Home heeft speciale aandacht gevestigd op deze wedstrijd, dus maak er zelf iets moois van bij deze bookmaker!

Waarop kun je wedden bij Bet at Home?

Natuurlijk zul je in de gelegenheid worden gebracht om in te zetten op de winnaar van de wedstrijd na 90 minuten spelen, maar er zijn vele extra’s die Bet-at-Home heeft bedacht voor al haar klanten. Neem allerlei even/oneven weddenschappen, of de winnaar van de eerste helft, een team dat beide helften eventueel wint of de correcte score.

De Mancunian derby is een ware kraker in de Engelse Premier League. Dit is dan ook de reden dat online bookmakers hun pijlen op het voetbal richten, wanneer deze wedstrijd op het programma staat.

Nederlandse inbreng met Van Persie

Zoals je wellicht weet, spelen Robin van Persie en Alexander Büttner beiden voor Manchester United. De kans op speelminuten voor onze Nederlandse spelers is dan ook erg groot. Wellicht is het leuk om hier iets mee te doen. De competitie is erg spannend en beide teams zijn nog volop in de strijd.

Manchester United vecht zich dit seizoen regelmatig terug van een achterstand. Zelfs op bezoek bij Aston Villa werd een 2-0 achterstand nog omgebogen in een overwinning. Durf jij een voorspelling aan? Komend weekend zul je zien of je hebt gewonnen bij Bet-at-Home!

Back To Top