skip to Main Content
  • Blog

Het Nederlands elftal moet 7 oktober spelen tegen het makkelijke Moldavië. Van Marwijk kan gelukkig weer beschikken over Robben. Hoewel deze gisteren  na 20 minuten trainen alweer naar binnen ging.

Heitinga heeft ook bedankt ivm zijn knie en Sneijder vanwege zijn liesblessure. Affelay is uitgeschakeld tot de zomer door een knieblessure die hij opliep in een trainingspartijtje.Of van Bommel en Maduro meedoen is ook nog de vraag beide spelers raakte geblesseerd op de training in Noordwijk.

De Jong is weer wel van de partij, deze soms wat onbehouwen middenvelder heeft weer het vertrouwen van Van Marwijk gekregen. Met Huntelaar, Robben en Kuyt mag Nederland de koppositie in hun poule niet meer uithanden geven. Als ze als eerste eindigen zullen ze de eerste 3 wedstrijden tijdens het EK 2012 in het zelfde stadion spelen.

Door de blessure van Stekelenburg zal Vorm onder de lat staan, wat geen probleem is tegen Moldavië. Wedden op wie er wint in dit EK 2012 kwalificatie is dan ook niet echt interessant. Wat wel leuk is om te wedden op de juiste score, of wie er als eerste zal scoren. Vaak staan op dit soort weddenschappen goede odds.

De wedstrijd Nederland – Moldavië zal op 7 Oktober in de Kuip in Rotterdam gespeeld worden en aanvangen om 20:45

Back To Top