skip to Main Content
  • Blog

Klant zijn bij Betfair is meer dan leuk. Het is een hele eer om je in te schrijven, zodra je je aanmeldt bij deze online bookmaker. Voor iedere nieuweling is een aanmelding bij Betfair absoluut een festijn. Immers, je wordt direct beloond met een welkomstbonus, die gigantisch is!

200 procent Welkomstbonus bij Betfair

200 Bonus bij BetfairIn nagenoeg geen enkel bookmaker kom je een welkomstbonus, die zo groot is als deze, tegen. Een bonus van 200 procent is absoluut een droom voor iedere sportwedder.

Je gaat naar Betfair.com, waar je er voor kiest om je in te schrijven. Klik op “Opt In”, dit is namelijk de plaats waar het je allemaal te wachten staat. Je komt terecht in het inschrijfmenu voor nieuwe spelers, waar je de normale, persoonlijke gegevens moet invoeren. Dit kost weinig tijd en moeite.

Vervolgens vraagt Betfair van jou een storting te maken, welke 10 pond moet bedragen. Het mag uiteraard ook meer dan 10 pond zijn. Wanneer je dit ondernomen hebt, zal Betfair je 20 pond cadeau doen, helemaal gratis. Dit bedrag is bonusgeld en kan gebruikt worden in het sportsbook van Betfair.

Competities als de Primera Division, NFL, MLB en Super League zijn geweldige voorbeelden van veel doelwitten, waarop gebruikers van Betfair mikken. Succes!

Back To Top