skip to Main Content
  • Blog

Bij het gokken op paarden denk je meteen aan wat oudere Engelse mannen op leeftijd die met een petje op het hoofd, een dikke sigaar in de mond, een pak wedformuliertjes in de ene hand en een glas whisky in de andere hand de hele dag niets anders doen dan een beetje op de racebaan rondhangen om weddenschappen af te sluiten in de hoop snel miljonair te worden.

Dat is een cliché natuurlijk. Je hoeft helemaal niet uit Engeland te komen en van whisky en sigaren te houden om te kunnen gokken op paarden. Er wordt vanuit de hele wereld gewed op paardenraces die bovendien ook in vrijwel ieder ander land worden gehouden. Wedden op paarden is een internationale gelegenheid waar allerlei soorten mensen aan mee doen. Je hoeft ook niet eens naar een racebaan om te gokken, want dat kun je gewoon online doen.

Bovendien kun je bij een aantal bookmakers ook gewoon live kijken naar de races die niet op tv worden uitgezonden. Unibet is één van die bookmakers die live streams van paardenraces aanbiedt. Als je een account opent bij zo’n bookmaker die wedden op paarden aanbiedt, heb je gratis toegang tot gestreamde races.

Bovendien kun op de site van Unibet veel extra informatie vinden over paardenraces en draverijen waardoor je nog beter op de hoogte bent. Met deze extra informatie kun je jouw winstkansen aanzienlijk vergroten. Want met het voorspellen van de winnaars van paardenraces geldt dat je meer kans hebt als je meer weet.

Back To Top