skip to Main Content

De Supertoto bij Unibet is een initiatief om met een kleine inzet te spelen voor heel veel geld. Deze toepassing in het sportsbook van Unibet is erg overzichtelijk, waardoor je jouw inzet binnen een mum van tijd kunt bevestigen. Je maakt kans op duizenden euro’s met een zeer geringe inzet, dus wordt het niet eens tijd dat je een kijkje neemt in het sportsbook van Unibet?

Wat is de Supertoto Superscore? Nagenoeg dagelijks stelt Unibet een reeks wedstrijden op, waarop je kunt inzetten. Dit kunnen de allerlei wedstrijden uit Europese topcompetities zijn, of één speelronde van een groot toernooi zoals de Champions League. Je selecteert zelf de juiste winnaar.

Moet je iedere wedstrijd aanvinken? Van de door Unibet gekozen selectie is het verplicht om van iedere wedstrijd minimaal één winnaar te kiezen. Het is ook mogelijk om voor twee winnaars te kiezen, bijvoorbeeld de thuis spelende ploeg (1) en een gelijkspel (X). Op die manier kun je je winkansen iets vergroten.

Winnaars van de Supertoto kunnen vaak tot duizenden euro’s winnen. Dit hangt af van wat je medespelers doen. Wanneer veel mensen winnen, wordt de hoofdprijs, die normaliter tussen vijf en tien duizend euro schommelt, eerlijk verdeeld. Echter, wanneer jij een unieke winnaar bent, krijg je het gehele bedrag!

Met de Supertoto Superscore kun je met een inzet van slechts vijftig cent gaan beschikken over duizenden euro’s. De kans hierop is zeker aanwezig, wanneer jij goed bent in het voorspellen van wedstrijden. Ben jij klaar voor spanning en actie? Begeef je dan direct naar Unibet!

Back To Top