skip to Main Content

Weddentips Eredivisie. In deze speelronde is de klassieker tussen Ajax en Feyenoord de grote blikvanger. Wij hebben weer drie mooie wedtips voor de Eredivisie samengesteld en de combi levert je met een inzet van €10 maar liefst €141,25 op @ 14.12

FC Twente vs Heracles Almelo – beide teams scoren

Vrijdagavond wordt de Twentse derby afgewerkt. Zowel FC Twente als Heracles zitten in zwaar weer. Twente is dit seizoen erg wisselvallig en kreeg eerder deze week al te horen het volgend seizoen zonder voorzitter Joop Munsterman te moeten doen. Afgelopen weekend werd redelijk kansloos met 3-1 uit bij Feyenoord verloren en zou een overwinning erg goed kunnen gebruiken. Twente is dit seizoen een garantie voor goals en wist alleen tegen Feyenoord in eigen huis niet tot scoren te komen.

Heracles Almelo aan de andere kant wist na een korte opleving van de laatste plek af te komen maar wist de uitoverwinningen op Heerenveen en Utrecht niet door te zetten.

De laatste twee competitiewedstrijden wist Heracles geen punt te pakken, zelfs niet te scoren en incasseerde het zes tegengoals. Wel kan Heracles terugvallen op zeer goede statistieken wat betreft scoren tegen Twente, de laatste drie uitduels wist het telkens te scoren.

Tip Wedden Eredivisie 1: beide teams scoren @ 1,77 bij 888Sport

Cambuur Leeuwarden vs PSV – PSV scoort over 2,5 goals

PSV verloor afgelopen week na extra tijd van Roda JC maar zal er tegen Cambuur Leeuwarden gewoon weer staan. PSV coach Cocu gooide z’n opstelling wat om en zag hier direct de nadelige gevolgen van. Voor Cambuur Leeuwarden heeft PSV een nagenoeg fitte selectie tot z’n beschikking, en met de beste vorm in uitduels van de competitie, (W6, G1, V2 – 19 goals voor en 10 tegen) zal Cambuur niet opgewassen zijn tegen de aanvallende power van PSV.

PSV wist in vijf van de negen uitduels twee of meer doelpunten te scoren, en de kans is groot dat dit ook tegen Cambuur Leeuwarden weer gaat gebeuren.

Tip wedden Eredivisie 2: PSV scoort over 2,5 goals @ 2,85 bij 888sport

Ajax vs Feyenoord over 3,5 goals

Het meest interessante duel in de Eredivisie is zonder twijfel de Klassieker tusen Ajax en Feyenoord. Ajax staat tweede met 42 punten en staat momenteel vier punten achter op koploper PSV. Feyenoord staat een flinke acht punten achter op Ajax maar zal ten koste van alles dit gat willen verkleinen. De Rotterdammers zijn al jaren niet meer actief in de Champions League en azen op een plek in de voorronde van het kampioenenbal. De Rotterdammers zijn goed in vorm en lieten vorig weekend zien clubs als Twente zonder veel moeite aan de kant te kunnen zetten. Feyenoord scoort gemakkelijk en lijkt klaar voor Ajax.

De Amsterdammers aan de andere kant wonnen zakelijk van Groningen en Ajax won dit seizoen 8 van de 10 thuiswedstrijden, speelde er één gelijk en verloor er één. Met een doelsaldo van 28 om 8 kan de ploeg van Frank de Boer met vertrouwen uitzien naar het treffen met de aartsrivaal. Een doelpuntrijk duel lijkt in de maak.

Tip wedden Eredivisie 3: over 3,5 goals @ 2,80 bij 888sport

Combiweddenschap voor €10 levert je bij 888sport €141.25 op!

Back To Top