skip to Main Content

We hebben weer drie mooie Eredivisie wedden tips voor deze doordeweekse speelronde 21. ADO speelt tegen FC Twente, Heerenveen – Feyenoord en PEC Zwolle ontvangt FC Dordrecht. De online bookmaker Betsson levert de beste quoteringen aan.

ADO Den Haag vs FC Twente winst FC Twente

FC Twente heeft na een stroeve start in de Eredivisie inmiddels een goede reeks van overwinningen te pakken. Hoewel de ploeg van Schreuder in uitwedstrijden nog steeds niet overtuigd heeft Twente het vierde beste thuisrecord van de Eredivisie en staat daardoor op een zesde plek in de Eredivisie. Met vier punten achterstand op nummer drie Feyenoord heeft Twente nog steeds Europees voetbal in zicht.

Twente gaat vanavond om 18.30 uur op bezoek bij ADO en wist daar de afgelopen jaren goede resultaten te boeken. FC Twente won drie van de laatste vijf uitduels, speelde er één gelijk en verloor het meest recente bezoek aan het Kyocera Stadion met 3-2.
Twente wist na de 3-1 verliespartij tegen Feyenoord de drie opeenvolgende duels in zowel KNVB beker als Eredivisie te winnen en heeft een goede vorm te pakken.
ADO moest zich dit seizoen in eigen huis al gewonnen geven tegen grote clubs als Ajax en AZ en lijken ook vanavond een maatje te klein voor FC Twente.

Tip wedden Eredivisie 1: FC Twente wint @ 1,80 (Bettson)

Heerenveen vs Feyenoord meer dan 2,5 goals

Heerenveen ontvangt vanavond in het eigen Abe Lenstra stadion een goed presterend Feyenoord. De Rotterdammers hebben na een zeer goede Klassieker twee weken geleden flink wat zelfvertrouwen getankt. De ploeg van Rutte was afgelopen weekend al na twintig minuten klaar met ADO en zal vanavond ook met niets anders dan een drie punten uit Friesland willen vertrekken.

De Friezen aan de andere kant zijn zoals ieder seizoen zeer wisselvallig. Heerenveen zag Uth wegvallen met een blessure en is zijn inzetbaarheid is nog steeds twijfelachtig voor het duel van vanavond. Ook is supertalent Sinkgraven niet meer beschikbaar voor Lodeweges, hij vertrok voor de hoofdprijs naar zijn droomclub Ajax. De nuchtere coach zal vanavond moeten puzzelen om een logische opstelling op papier te krijgen waardoor Feyenoord favoriet lijkt voor dit duel. Heerenveen wist over de afgelopen jaren in eigen huis bijna iedere keer te scoren tegen Feyenoord. Gezien de aanvallende intenties van beide ploegen lijkt een doelpuntrijk duel in de maak.

Tip wedden Eredivisie 2: over 2,5 goals @ 1,71 (Bettson)

PEC Zwolle vs FC Dordrecht voorspelling 3-0

Hekkensluiter FC Dordrecht gaat vanavond op bezoek bij de revelatie uit de Eredivisie, het PEC Zwolle van Ron Jans. Zwolle staat knap vierde in de Eredivisie en is met name in eigen huis ijzersterk. De Zwollenaren verloren pas één thuisduel en wisten al 24 keer te scoren voor eigen publiek.

FC Dordrecht wist dit seizoen slechts één uitduel te winnen en lijkt dus op voorhand kansloos tegen de sterke thuisformatie van PEC. Zwolle heeft een flinke ziekenboeg met Lukoki, Broerse, de Boom, Saymak en Karagounis maar lijkt met Nijland, Drost en de pijlsnelle Thomas genoeg kwaliteit in de aanval te hebben om het thuispubliek een aantal keer te laten juichen vanavond. Zwolle scoorde dit seizoen aan de lopende band tegen laagvliegers als Heracles, ADO Den Haag en NAC en dus lijkt Dordrecht een prima nieuw slachtoffer voor vanavond.

Tip wedden Eredivisie 3: PEC Zwolle wint met 3-0 @ 6,35 (Bettson)

Met een inzet van 10€ levert bovenstaande combinatie van weddenschappen je €195, 45 op.

Back To Top