skip to Main Content

Weddentips Eredivisie. Zaterdagmiddag wordt er een kraker in de kelder van de Eredivisie gespeeld. Excelsior, nummer dertien (20 punten,) krijgt nummer voorlaatst NAC Breda (14 punten) op bezoek. NAC is het hele seizoen al dramatisch en wist uit de laatste vijf wedstrijden slechts vier punten te halen. Wij hebben weer drie mooie wedtips voor de Eredivisie samengesteld en de combi levert je met een inzet van €10 maar liefst €112,14

Excelsior vs NAC Breda: Excelsior wint

Zaterdagmiddag wordt er een kraker in de kelder van de Eredivisie gespeeld. Excelsior, nummer dertien (20 punten,) krijgt nummer voorlaatst NAC Breda (14 punten) op bezoek. NAC is het hele seizoen al dramatisch en wist uit de laatste vijf wedstrijden slechts vier punten te halen.

Excelsior aan de andere kant presteert als promovendus boven verwachting. De Rotterdammers staan weliswaar maar vier punten los van nacompetitievoetbal maar hadden vooraf niet durven dromen na de winterstop ‘veilig’ te staan. Excelsior kan in eigen huis gelukkig terugvallen op redelijke cijfers. Excelsior trof de laatste drie opeenvolgende thuisduels achtereenvolgens Zwolle, Feyenoord en Ajax en pakte geen punt. Excelsior wist wel eerder dit seizoen Twente al te verslaan op Woudenstein en dus is een overwinning op NAC zeker mogelijk.

Tip wedden Eredivisie 1: Excelsior wint @ 1,90 (Unibet)

PSV vs Willem II: PSV wint met -2 asian handicap

De meest verrassend presterende promovendus van de Eredivisie, Willem II, gaat zaterdag op bezoek bij koploper PSV. Willem II staat heel knap tiende maar lijkt komend weekend kansloos in het uitduel tegen de Eindhovenaren. PSV won dit seizoen al hun negen thuisduels, scoorde dertig goals in het eigen Philips stadion en incasseerde slechts vier goals.

Van de laatste vijftien thuisduels tegen Willem II won PSV er veertien en werd er één gelijkgespeeld. De vraag is dan ook niet of PSV gaat winnen, maar met hoeveel PSV gaat winnen. De Eindhovenaren zijn in een geweldige vorm en zullen niets heel laten van Willem II.

Tip Wedden Eredivisie 2: PSV wint met -2 handicap @ 2,38 (Unibet)

Vitesse vs AFC Ajax meer dan 3,5 goals

Ajax kan komende zondag om 14.30 uur de vieze nasmaak van de slechte Klassieker wegspoelen. Ajax werd in eigen huis totaal overklast door Feyenoord en zag door dit slechte resultaat koploper PSV uitlopen tot zes punten. Ajax kreeg in de KNVB beker een maand geleden nog maar liefst 0-4 klop van de Arnhemmers.

Vitesse is in eigen huis niet erg overtuigend. De ploeg van Bosz scoort wel gemakkelijk maar weet niet altijd een voorsprong vast te houden. Zo eindigde achtereenvolgens een voorsprong tegen Go Ahead Eagles en Twente in een 2-2 gelijkspel. Vitesse wil zich terugvechten na een beschamende 4-1 nederlaag tegen Heerenveen en zal moeten aanvallen tegen de Amsterdammers. Een open wedstrijd met veel doelpunten lijkt in de maak.

Tip Wedden Eredivisie 3: over 3,5 goals @ 2,48 (Unibet)
Een weddenschap van 10 euro op een combinatie bovenstaande wedstrijden bij Unibet levert je €112,14 op!

Back To Top