skip to Main Content

De Tour de France is de belangrijkste wielerronde  van het jaar. Niet alleen voor de wielerprofs, maar ook voor alle liefhebbers van de wielrensport. Iedereen die regelmatig op de racefiets springt droomt er van ooit een keer de Mont Ventoux te beklimmen.

Kijk hier voor Wedden op Tour de France 2015.

Weddenschap Mont Ventoux

Wedden tip Tour de France: De Mont Ventoux is misschien ook wel de beroemdste berg in de wielrensport. Wist je dat je kunt wedden op wie dit jaar wint op de Mont Ventoux? Zelf een keer naar boven rijden is een enorme overwinning op jezelf, maar een leuk bedrag winnen met een gokje op de wielrenner die als eerste aankomt op de Mont Ventoux is ook helemaal niet verkeerd.

Wedden op de Tour de France gaat niet alleen maar over de wielrenner die als winnaar uit de bus komt. Voor de Ronde van Frankrijk worden ieder jaar weer heel veel verschillende weddenschappen aangeboden – gewoon online.

Vroeger was de Tour de France alleen maar te volgen via de radio; op tv waren er enkele samenvattingen. Tegenwoordig is de hele Tour live te zien en bovendien kun je er als liefhebber van het wielrennen via internet of je smartphone de hele dag bovenop zitten. En om het allemaal nog spannender te maken kun je ook meteen live een gokje wagen op de Tour de France.

Wedden op de Ronde van Frankrijk

Wedden op wie de Gele Trui opeist. Gokken op een etappezege in Tour de France 2015. Een voorspelling doen wie de individuele tijdrit wint… Dit zijn maar een paar van de verschillende soorten weddenschappen bij de Ronde van Frankrijk waarop je kunt inzetten. Alle grote online bookmakers bieden wedden op de Tour de France aan. Met gokken op wielrennen kun je een leuk extraatje verdienen met jouw kennis van de wielersport!

Back To Top