skip to Main Content

Live wedden op sport. Wedden op sport kan een winstgevende en spannende hobby zijn. Met veel verschillende bookmakers en een zeer uitgebreide keuze aan verschillende noteringen en weddenschappen zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden tot verschillende combinaties. Zo is Bookmaker Kroon een bookie met een immens spelaanbod als het aankomt op sport weddenschappen. Vooraf inzetten op wedstrijden is spannend, maar naast vooraf inzetten op sportwedstrijden kun je bij veel bookmakers ook live wedden.

Wat is live wedden precies?

Live wedden is één van de meest spannende vormen van wedden doordat je real-time in kan spelen op huidige spelsituaties en snel moet beslissen. Live wedden biedt een extra dimensie aan het plaatsen van een weddenschap omdat altijd en overal kunt spelen en wint hierdoor snel aan populariteit. Door de opkomst van mobiele telefoons en tablets is het veel gemakkelijker geworden ook echt live weddenschappen te plaatsen.
Veel bookmakers bieden zelfs bijna voor iedere sportweddenschap waar je vooraf op in kunt zetten, ook live weddenschappen.

De voordelen van Live Wedden

Het grootste voordeel van live wedden is uiteraard dat je na aanvang van het duel nog de mogelijkheid heb om een weddenschap in te zetten. Dit kan zijn op basis van het spelbeeld maar ook omdat je misschien te laat was met vooraf inzetten.

Nieuw bij live wedden

Nieuw bij live wedden is dat je tegenwoordig je verlies kan beperken door een weddenschap die lijkt mis te lopen in te trekken. Dit doe je door gebruik te maken van de optie ‘cash-in’ waardoor je het overgebleven deel van je inzet terugeist tijdens het live wedden.

Back To Top