skip to Main Content

Heb je nog nooit eerder een weddenschap geplaatst met je mobiele telefoon, dan loont dat de moeite eens te doen. Bij Unibet krijg je nu voor je eerste weddenschap, van minimaal 10 euro, die je verliest maximaal 10 euro terug.En of dat nog niet alles is, wordt het bij deze bookmaker erg makkelijk voorspellen. Nieuw is namelijk de app voor iPhone bezitters. Een “A must-have application for all European Football fans!” Met deze app wordt je op de hoogte gehouden van de prestaties van jouw favoriete voetbalteam. Dus met al dat vergelijkingsmateriaal binnen handbereik kun je makkelijk je inzet bepalen.

Het werkt heel eenvoudig. “Prik” je team (of teams) vast op het dashboard en de app voorziet je van alle essentiële informatie. Je blijft niet alleen op de hoogte van de laatste resultaten maar ook de aankomende duels worden vermeld en alle statistieken.

Echte voetbalfans horen deze app te hebben. Het is gratis en je kunt zoveel voetbalteams toevoegen als je wilt. Of het nou gaat om de Eredivisie, Primera Division, Premier League, Serie A of de Bundesliga, het kunt allemaal toevoegen. En met zoveel Nederlandse spelers in buitenlandse teams is dat wel zo handig.

Met deze informatie en de 10 bonus actie voor mobiel wedden kun je natuurlijk goed je voordeel doen. En niet te vergeten; met je mobiel kun je overal, waar dan ook en hoe laat dan ook inzetten. Je mist niets meer en wordt zeker een winnaar.

De bonusactie van Unibet voor het mobiele wedden geldt alleen voor Nederlandse spelers en alleen de eerste weddenschap telt voor de promotie. Heb je al eerder van deze aanbieding gebruik gemaakt, jammer… Je kunt maar één keer profiteren, maar er zijn wellicht zat vrienden die nog niet met hun mobiel gewed hebben. Dus vertel het door, zet de app op je telefoon en ga aan de slag!

Mobiel wedden met Unibet

Back To Top