skip to Main Content

Het is eindelijk zo ver: Unibet kan met trots aankondigen dat de website een grote verandering ondergaat. Dit betekent dat het sportsbook van dit online platform in veel opzichten een stuk eenvoudiger te bedienen zal worden. Naast sport zullen ook de andere segmenten van de website anders worden, al kun je zonder twijfel stellen dat het sportsbook van Unibet het meest verandert.

€50 Sport Bonus bij UnibetGrote veranderingen. Één van de duidelijk merkbare verschillen zal zijn dat het wedden op sport tijdens wedstrijden zal worden geïntegreerd met het systeem van wedden voor een wedstrijd. De fans van het sportsbook kunnen vanaf 7 maart genieten van een vernieuwde, dynamische toepassingen, waardoor je op één pagina zowel live als voor een wedstrijd kunt wedden. In 2012 alleen al was het online kijken bij Unibet zeer succesvol met liefst 55,000 live evenementen.

Nieuw bonus systeem. Voor mensen, die nog bonusgeld hebben, is het echter wel opgelet. Omdat Unibet al weet hoe het haar klanten bonussen aan moet bieden, komt er een nieuwe Unibet  Bonussectie in ieders account. Binnen deze sectie zal het eenvoudig zijn om je bonussen te zien.

Unibet Bonus verloopt op 6 maart

Omdat Unibet over moet schakelen naar het nieuwe systeem, zal het oude systeem uit de website worden gehaald. Dit zal dus betekenen dat alle actieve bonussen op 6 maart (middernacht) zullen worden verwijderd. Zorg dus dat je het huidige bonusgeld op tijd inzet, om hier echt geld van te kunnen maken.

Ben jij benieuwd hoe het nieuwe systeem van Unibet er uit zal gaan zien? Log dan na 7 maart eens in op de website. Het plaatsen van je weddenschappen op sport zal vanaf nu zonder twijfel een stuk gemakkelijker gaan.

Back To Top