skip to Main Content

Voetbal wedden tips. Het hele jaar rond wordt er wel ergens ter wereld gevoetbald. Van de Eredivisie tot Premier League, Champions League, EK, WK en Copa América. Dus is er ook altijd ruimte om te wedden op voetbal. Met een paar goede voetbalwedden tips kun je er ook nog eens een leuke kleine hobby van maken.

Wedden op voetbal bookmakers, makkelijk en veilig

Nederland telt ruim 1,2 miljoen mensen die bij de KNVB staan ingeschreven. Maar je hoeft niet zelf tegen een bal te schoppen om er verstand van te hebben of om ervan te kunnen genieten. En wedden op voetbal kun je thuis, in de voetbalkantine of met vrienden doen. Natuurlijk kun je een sportpool doen met collega’s of vrienden, maar het makkelijkste is natuurlijk via een van de online bookmakers.

Zo kun je bij bookmakers als Kroon en Mr Green voetbal wedden. De grote bookmakers bieden tal van odds aan op wedstrijden van alle grote competities, toernooien en zelfs tientallen andere nationale competities en sommige hebben een blog waar kenners voetbal wedden tips geven. Met een beetje verstand van voetbal kun je al een leuk tijdverdrijf maken van wedden op voetbal. Zo kun je elke week wedstrijden uitzoeken uit de Eredivisie, of je bijvoorbeeld richten op de Champions League, of eens een uitstapje maken naar de Premier League.

De ene bookmaker is natuurlijk de andere niet. Het is daarom verstandig om te kijken welke bookmaker het beste bij je past als je gaat wedden op voetbal. Een bookmaker als Unibet heeft bijvoorbeeld vaak leuke toernooibets en bets voor een heel seizoen in bijvoorbeeld de Eredivisie of Premier League en een blog met voetbal wedden tips. Maar bij William Hill heb je meer opties om in te zetten op doelpuntenmakers, hoe vaak ze scoren en meer. 888sport heeft dan weer zijn kenmerkende Multiple Correct Score, waarbij je met één bet kunt inzetten op bijvoorbeeld een uitslag van 1-0/2-0/3-0.

Met Eredivisie tips meer kans op winst

Je kunt natuurlijk de krant lezen met de voorbeschouwingen voor Eredivisie tips, maar je kunt natuurlijk ook jezelf online informeren. Analyseer beide teams, kijk naar hun vorige ontmoetingen et cetera. Of check wat andere betters en voetbalkenners aan goede wedden tips voor je hebben. Diverse voetbalsites hebben goede voetbal wedden tips, maar je kunt ook kijken naar bij wedden forums en sites zoals weddentips.nl.

Daar vind je uitgebreide analyses en wedden tips voor de meeste grote toernooien en competities. De forumgebruikers en schrijvers kijken bijvoorbeeld naar blessuregevallen, recent nieuws van bepaalde clubs of spelers en meer. Door middel van hun analyses komen ze dan tot de beste odds om op in te zetten, in hun ogen. Deze tips zijn natuurlijk geen garantie voor succes, maar ze kunnen je wel een duwtje in de juiste richting geven.

Voetbal wedden tactiek, wed statistieken zijn belangrijk

Wedden op voetbal is absoluut niet moeilijk. De meeste noteringen spreken voor zich. De toto van 1X2 (winst thuis, gelijk, winst uit) is de meest voorkomende. Maar het is niet altijd heilig om telkens alleen maar de winnaar te proberen te voorspellen. Een specifieke voetbal wedden tactiek is er niet, maar het is wel verstandig om goed over je bets na te denken. Dat kan het wedden op voetbal een stuk leuker maken, omdat het meer succes oplevert.

Zo is een wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid altijd een wedstrijd op zich. Elk van de twee kan hem winnen, ongeacht de recente vorm. Een goede voetbal wedden tip is om op zo’n moment iets verder kijken bij de bookmaker. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar recente onderlinge ontmoetingen en zien dat er veel kaarten vallen, of dat de laatste vijf jaar bijna altijd minimaal drie doelpunten vielen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de odds zelf. Soms lijken odds te mooi om waar te zijn, omdat ze dat ook zijn. Het is dan goed om te kijken waarom bepaalde odds zo hoog staan.

En als je gaat inzetten, kun je dat natuurlijk op vele manieren doen. Zo kun je iets grotere bets plaatsen op ‘veiligere odds’, odds die dus laag staan en redelijk te verwachten zijn. Maar je kunt ook je bet iets verlagen en een paar kleine odds combineren in een combi-bet. Een bet op een hogere odd (zoals een doelpuntenmaker meestal, of een handicap) kan natuurlijk, maar niet teveel inzetten is dan het devies. En een paar bets vóór een competitie of toernooi – op bijvoorbeeld de eindklassering van teams of topscorers – zijn natuurlijk leuk voor de lange termijn.

Voetbal wedden bonus, haal meer uit je eerste storting

Naast het winnen met bepaalde bets kun je ook vaak profiteren van bepaalde promoties of bonussen bij bookmakers. Meestal vallen deze samen met bepaalde toernooien of competities. Wanneer je voor het eerst online wedden gaat doen, kun je al de welkomstbonus krijgen die de meeste bookmakers geven. Bij Kroon Casino kan de bonus oplopen tot 100 euro en bij Bookmaker Betsson hebben ze een 55 euro welkomstbonus.

Maar er zijn vaak ook andere momenten waarop je van een voetbal wedden bonus kunt profiteren. Zo zijn er wel eens bonussen voor blessuretijd-goals. Unibet had bijvoorbeeld afgelopen seizoen een speciale actie voor de Premier League: Als je je bet verloor door een goal in de blessuretijd van de wedstrijd, kreeg je je geld terug. Ook is er wel eens een voetbal wedden bonus op de zogenoemde ‘bore draw’. Dan kreeg je je geld terug op vele odds als de wedstrijd in 0-0 eindigde.

Wedden op voetbal met mate

Zoals voetbal op zich een hele leuke hobby is, moet wedden op voetbal natuurlijk ook een leuke hobby blijven. Ooit eens met voetbal wedden iDeal gebruiken om je account te spekken, is niet erg. Maar hou het prettig voor jezelf door niet te gek te doen met grote bets of veelvuldig inzetten. Als je elke dag gaat inzetten, kan het allemaal zo op zijn.

Een paar bets in een voetbalweekend plaatsen kan net zo veel plezier opleveren. En enkele bets vlak voor het begin van een toernooi of competitie die het hele toernooi of seizoen blijven doorgaan, zijn net zo leuk als de voetbalpool die je op het werk of met vrienden invult. Als je graag op meerdere wedstrijden in een weekend inzet, is het wellicht een goed idee om vaker combi-bets te doen. Besteed aan wedden op voetbal dat wat je normaal kwijt zou kunnen aan een hobby, dan blijft het ook een hobby.

Back To Top