skip to Main Content

Wedtips Vriendschappelijke interlands. Deze week zijn er een hoop vriendschappelijke interlands, waaronder Nederland – Spanje (weet je nog 1-5!!) Met onze treble met Nederland – Spanje, Zwitserland – USA en Italië – Engeland bij een inzet van 10 euro kan je 115 euro winnen!!

Nederland vs Spanje: gelijkspel

Nederland komt dagen na de blamage tegen Turkije in de kwalificatiereeks uit tegen Spanje. Met dit treffen wordt de verloren WK finale van 2010 nog eens overgespeeld.

Beide landen verging het na de verloren finale niet van een leien dakje. Spanje werd op het WK 2014 op tragische wijze uitgeschakeld in de groepsfase en Nederland heeft het momenteel erg zwaar in de kwalificatie voor het EK 2016.

Een uitkomst van dit duel lijkt dan ook zeer lastig te voorspellen. Nederland is alles behalve in vorm en voor Spanje geldt hetzelfde, de Spanjaarden wonnen nipt met 1-0 van Oekraïne maar het voetbal was alles behalve overtuigend. Misschien is Live wedden tijdens de wedstrijd de beste manier om te winnen.

 • De laatste ontmoeting tussen deze twee ploegen eindigde in een 1-5 overwinning voor Nederland
 • Zowel Spanje als Nederland kwakkelen met het maken van goals

Wed Tip: Gelijkspel @ 3,35 bij Betsson

Zwitserland vs USA: meer dan 2.5 goals

Na al het interlandgeweld rondom kwalificatiewedstrijden voor het EK 2016 zijn er nog veel ploegen die bij elkaar zijn om een vriendschappelijk duel af te werken. Zo komt Zwitserland in eigen land om 18.00 uur uit tegen USA. Zwitserland won met 3-0 in de kwalificatiewedstrijd tegen Estland, Xherdan Shaqiri eiste een hoofdrol op met drie assists. Zwitserland staat momenteel derde in groep E met negen punten uit vijf duels.

USA aan de andere kant heeft al sinds juli geen officieel duel meer gespeeld en wist in de laatste acht wedstrijden slechts twee keer te winnen.

 • USA is in de laatste vijf duels een garantie voor doelpunten, de wedstrijden waarbij de ploeg betrokken was werden maar liefst twintig doelpunten gemaakt
 • Van deze twintig goals kreeg USA er maar liefst twaalf tegen
 • Zwitserland aan de andere kant scoorde dertien goals in de laatste vijf duels

Wed Tip: over 2,5 goals @ 2,05 (Betsson)

Italië vs Engeland: minder dan 2.5 goals

In Italië staat er een mooi affiche op het programma. De Italianen krijgen namelijk het Engeland van Roy Hodgson op bezoek. Engeland is in vorm en staat momenteel met vijf overwinningen foutloos bovenaan in groep E voor de kwalificatie van het EK 2016.
Bij Italië verloopt het allemaal wat stroever, de formatie van Conte wist in Bulgarije nipt een punt te pakken door vlak voor tijd de 2-2 te maken. Italië staat met elf punten op een tweede plek in Groep H en is nog niet veilig met Noorwegen dat volgt met negen punten.

  • Afgelopen zomer was Italië met 1-2 te sterk voor Engeland op het WK in Brazilië
  • Italië is al zeven wedstrijden op rij ongeslagen
  • Engeland is al acht wedstrijden op rij ongeslagen, de laatste zeven hiervan werden op rij gewonnen
  • Engeland kreeg slechts drie doelpunten tegen in de laatste acht wedstrijden
  • Van de laatste tien duels van Italië gingen werd er in slechts drie gevallen drie of meer doelpunten gescoord

Wed Tip: onder 2,5 goals @ 1,67 bij Betsson

Wil jij bovenstaande weddenschappen in een combinatie spelen voor €10? Dat levert je bij Betsson €114,69 op!

Back To Top