skip to Main Content

Wedden op Champions League. De Champions League poule waar Bayern Munchen, Arsenal, Olympiakos Piraeus en Dinamo Zagreb hun wedstrijden in spelen, is zonder twijfel een van de spannendste poules die er dit jaar zijn bij het kampioenenbal. Wie van te voren had gedacht dat Bayern en Arsenal wel even door deze poule heen zouden fietsen, kwamen namelijk bedrogen uit.

Arsenal de Underdog

Arsenal verloor de eerste twee wedstrijden (van Olympiakos en Zagreb) en won daarna verrassend van Bayern, dat de eerste twee wedstrijden wel wist te winnen. Een goed resultaat is vandaag weer nodig tegen de Duitsers om nog een goede kans te behouden om door te gaan naar de knockout rondes, maar dat dat niet makkelijk zal worden valt wel te zien aan de odds. Wanneer je inzet op de winst voor Arsenal krijg je namelijk maar liefst 7.50 keer je inzet terug. Wanneer je denkt dat Arsenal minimaal een punt pakt, een Double Chance bet dus, krijg je alsnog 3.50 euro voor iedere euro.

Bayern Munchen – Arsenal: veel doelpunten

Ondanks dat Arsenal twee weken terug dus wist te winnen in Londen, mogen we natuurlijk nog steeds niet vergeten dat Bayern dit seizoen, vooral in eigen huis, vrijwel ongenaakbaar is. De laatste keer dat Bayern thuis verloor was in mei, toen was Augsburg met 0-1 te sterk voor de ploeg die toen al lang en breed kampioen was. Dit seizoen kreeg het in zeven officiële thuiswedstrijden slechts drie tegendoelpunten. Het is dus nog niet zo gek om bij Both Teams To Score voor een ‘No’ te gaan. De quotering daarvan is bij 888sport 2.01. Maar waar we op hopen, en ook wel een beetje van uit gaan, is een mooie pot met veel doelpunten.

  • Bayern maakte in de laatste vier thuiswedstrijden negentien doelpunten
  • Arsenal scoorde in de laatste drie uitwedstrijden in de PL maar liefst elf keer
  • Giroud scoorde in vijf van zijn zes laatste wedstrijden, waaronder tegen Bayern
  • Beide ploegen moeten vandaag aanvallen, een verlies brengt ze in de problemen

Onze wedtip: Over 4,5 goals tegen een quotering van @ 3.95 bij 888sport.

Back To Top