skip to Main Content

Wedden op Champions League. Het is alweer bijna tijd voor de laatste groepswedstrijden in de Champions League. Voor sommige ploegen betekent dat een wedstrijd der keizers baard maar in groep C is er geen een club die morgenavond niet tot het gaatje zal gaan. Zowel PSV, CSKA Moskou, Manchester United als VFL Wolfsburg hebben allemaal nog iets om voor te spelen. De Eindhovenaren weten bij een overwinning zeker dat overwinteren in het kampioenenbal maar de tegenstanders, CSKA Moskou, strijdt nog voor de derde plek die recht geeft op Europa League.

VfL Wolfsburg – Manchester United

Maar ook de wedstrijd tussen Wolfsburg en Manchester United is dus van groot belang. De Duitsers spelen thuis én hebben genoeg aan een gelijkspel om door te gaan. De ploeg van Louis van Gaal moet dus flink aan de bak om de hoge verwachtingen waar te maken. Beide ploegen presteren matig dit jaar en ze lijken allebei problemen te hebben met dezelfde aspecten van het spelletje: doelpunten maken.

  • Wolfsburg maakte in vijftien wedstrijden slechts 24 doelpunten.
  • United maakte er zelfs nog vier minder in even zoveel wedstrijden.
  • United scoorde slechts een keer in de laatste drie wedstrijden
  • Wolfsburg maakte er drie, maar hoeft vandaag dus niet te scoren.

Onze wedtip: Zet in op correct score: 0-0 @ 9,50 bij 888sport

PSV – CSKA

Voor PSV ligt het allemaal eenvoudig. In eigen huis moet er gewonnen worden van CSKA Moskou om door te gaan naar de knock-out fase van de Champions League. Dat klinkt lastig, zeker aangezien er in Moskou verloren werd, maar PSV is in eigen huis vrijwel ongenaakbaar, zowel in Nederland als in de Champions League.

  • De laatste keer dat PSV een duel verloor in het Philips Stadion dateert al weer van maart dit jaar. Toen was Ajax met 1-3 te sterk.
  • Sinds die wedstrijd won PSV alles op één wedstrijd na: Excelsior thuis; 1-1.
  • CSKA Moskou is al zeven (!) wedstrijden op zoek naar een overwinning. Ze verloren er zes en speelden er een gelijk.
  • De laatste uitwedstrijd die ze wonnen dateert van begin oktober.

Onze wedtip: Zet in op team to win: PSV @1,79 bij 888sport

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10 spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sports €170,05 op!

Back To Top