skip to Main Content

Wedden op Champions League. Deze week is er weer volop Champions League-voetbal! Op dinsdag en woensdag worden er in de derde speelronde van het miljoenenbal weer diverse wedstrijden afgewerkt. Zo komt onder meer PSV in actie, dat op bezoek gaat bij het Duitse VfL Wolfsburg. 888sport heeft weer enkele mooie wedtips voor jullie. Combineer 2,5 doelpunten of meer voor Arsenal en een gelijkspel van PSV bij Wolfsburg en win voor iedere ingezette euro 25,20!

Arsenal – Bayern München: Arsenal scoort meer dan twee keer

In Londen staan vanavond twee ploegen tegenover elkaar die in absolute topvorm verkeren. Arsenal en Bayern München. De Engelsen presteren in de Champions League tot nu toe teleurstellend met twee nederlagen op een rij, maar in de competitie is de ploeg van trainer Arsène Wenger helemaal los. De laatste drie wedstrijden leverden allemaal overwinningen met minimaal drie doelpunten verschil op.

Zo werd onder meer Manchester United met 3-0 van de mat gespeeld. Omdat Arsenal vanavond moet winnen om nog uitzicht te houden op de volgende ronde en dus aanvallend voor de dag zal komen, is het niet ondenkbaar dat de club opnieuw veel het net vindt. Een wedje op 2,5 doelpunten of meer wil dus niet zeggen dat Arsenal ook daadwerkelijk wint van Bayern, dat na negen competitieduels nog zonder puntenverlies is.

  • Arsenal won de laatste drie competitiewedstrijden met minimaal drie doelpunten verschil.
  • Alexis Sanchez scoorde al zes keer in acht wedstrijden en is daarmee clubtopscorer.
  • Arsenal en Bayern speelden de laatste twee Champions League-seizoenen ook al tegen elkaar.

Tip wedden Champions League 1: Arsenal scoort meer dan 2,5 keer tegen Bayern: @ 7,00 bij 888sport.

VfL Wolfsburg – PSV

Een dag later komt ook PSV in actie in de Champions League. De Eindhovenaren kenden een vliegende start door Manchester United met 2-1 te verslaan, maar gingen in de tweede speelronde met 3-2 onderuit bij CSKA Moskou. Ook Wolfsburg heeft na twee duels drie punten. Eerst werd CSKA met 1-0 verslagen, maar United bleek op Old Trafford met 2-1 te sterk.

In de competitie draait de ploeg van Bas Dost de laatste weken moeizaam. Van de laatste vijf duels gingen er twee verloren en werd er één keer gelijkgespeeld. Wel kende Wolfsburg een goede generale voor het duel met PSV, want zaterdag werd 1899 Hoffenheim met 4-2 verslagen, onder meer door een doelpunt van Dost. Een punt in Duitsland zou uitstekend zijn voor PSV, dat Wolfsburg ook nog op bezoek krijgt in Eindhoven.

  • Het is de eerste keer dat Wolfsburg en PSV elkaar treffen in de Champions League
  • PSV presteert dit seizoen goed in topduels. Ajax, Feyenoord en United werden allemaal verslagen.
  • Wolfsburg krijgt dit seizoen veel tegengoals. In de competitie al liefst twaalf in negen duels.

Tip wedden Champions League 2: PSV speelt gelijk bij Wolfsburg: @ 4,00 bij 888sport.

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10 spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sports €280,00 op!

Back To Top