skip to Main Content

Wedden op EK 2016 kwalificaties. Het interlandvoetbal draait weer op volle toeren er worden een aantal zeer belangrijke wedstrijden gespeeld. Zo moet het Nederlands elftal nog flink aan de bak om deze kwalificatie enigszins tot een succes te maken, zij spelen uit tegen Kazachstan, dat nog geen wedstrijd wist te winnen. Voor België is het allemaal wat eenvoudiger. Vandaag winnen van Andorra betekent dat de Rode Duivels zich kunnen gaan opmaken voor het EK. Doen ze dat niet, staat ze nog de lastige thuiswedstrijd tegen concurrent Israël te wachten.

Andorra vs België: Correcte score 0-2

We beginnen met België. Zij strijden al de hele groepsfase samen met Wales en Israël om de belangrijke plekken en het lijkt er op dat Wales en de Belgen uiteindelijk aan het langste eind trekken. België moet nog wat punten pakken, maar heeft het geluk dat het vandaag tegen de zwakste broeder uit de groepsfase speelt, Andorra. De verwachtingen zijn dan ook dat België nog eens flink gaat uitpakken tegen de voetbaldwerg en dat dit niet zonder het nodige aantal doelpunten zal blijven.

  • België maakte in acht wedstrijden al zeventien doelpunten
  • De eerste onderlinge ontmoeting won België met 6-0
  • Andorra mag dan nog geen punten hebben, een aantal doelpunten maakten ze al wel
  • Lukaku zal starten en hij is al twee wedstrijden op rij trefzeker voor Everton

Kazachstan vs Nederland: Oranje wint en behoudt de nul

Ook Nederland mag de favoriet worden genoemd tegen een kleine voetbalnatie. Kazachstan is de tegenstander, maar Oranje zal meer bezig zijn met het resultaat van Turkije dan met de eigen wedstrijd. Daarom is de verwachting dan ook dat Oranje, dat onder hoogspanning staat, een niet al te fantastisch resultaat zal neerzetten. Een voordeel heeft het wel, Nederland kan winnen en vervolgens afwachten wat de Turken doen die later beginnen tegen Tsjechië.

  • Kazachstan scoorde de laatste vijf wedstrijden maar één keer
  • De vorige wedstrijd kwam Kazachstan maar twee keer voor de goal
  • Cillessen kreeg in 25 wedstrijden slechts 24 tegendoelpunten
  • Oranje speelt waarschijnlijk met een bijna geheel nieuwe defensie

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10 spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sports €111,80 op!

Back To Top