skip to Main Content

Wedden op Eredivisie. Wedtips seizoen 2015/2016. We zijn al weer even op gang in de eredivisie en dus begint de boven- en onderkant van de competitie zich al te vormen. Zo staan de drie klassieke top drie ploegen (Feyenoord, Ajax en PSV) netjes in de top vijf en lijkt het er ook op dat zij de drie ploegen zijn die om het kampioenschap gaan spelen. PSV en Ajax spelen vanavond al en hebben zeker geen makkelijke tegenstanders. De Eindhovenaren nemen het namelijk op tegen NEC in eigen huis en Ajax krijgt FC Groningen op bezoek.

PSV vs NEC: Luuk de Jong komt niet tot scoren

NEC is dit jaar nieuw in de eredivisie en komt lastig tot scoren maar heeft een heel grote kracht in handen. De Nijmegenaren kregen namelijk pas vijf doelpunten tegen, minder nog dan PSV. En hoewel Luuk de Jong dit seizoen aardig op dreef is, gaat hij het dus aardig lastig krijgen om te scoren bij de doelman van de nationale ploeg van IJsland, dezelfde keeper dus als die tegen Oranje twee keer de nul wist te houden.

  • PSV heeft het de laatste weken lastig tegen tegenstanders als Cambuur en Heracles
  • NEC hield de afgelopen vier wedstrijden de nul
  • Luuk de Jong scoorde slechts twee keer eerder tegen NEC

Tip Wedden Eredivisie 1: Luuk de Jong not to score @ 1.98 bij 888sport

Ajax vs FC Groningen: Ajax wint met 2-0

PSV mag het dan lastig krijgen tegen NEC, voor Ajax staat een wellicht nog pittigere pot op het programma. In FC Groningen treft het namelijk een stabiele ploeg die afgelopen week in de beker liet zien hoe ze er voor stonden. Door van FC Twente te winnen plaatsten zij zich voor de volgende ronde van de KNVB beker die ze vorig jaar wisten te winnen. Ook Ajax plaatste zich, zij versloegen De Graafschap in eigen huis met 2-0. Ajax kreeg dit seizoen pas twee treffers tegen, beiden tegen FC Twente.

  • FC Groningen scoorde dit seizoen pas acht keer
  • Vier van die acht doelpunten werden gemaakt door Mahi, maar hij start niet vandaag
  • Ajax wist in vijf van de zes wedstrijden de nul te houden

Tip Wedden Eredivisie 1: Ajax wint met 2-0 correcte score @ 9.00 bij 888sport

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10 spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sports €178,20 op!

Back To Top