skip to Main Content

Wedden op Eredivisie. De winterstop zit er weer op. In verschillende landen zijn de competities al weer van start gegaan. Zo werd er in de Serie A en La Liga al volop gespeeld, in Nederland is het echter dit weekend pas weer tijd voor de eerste speelronde sinds de jaarwisseling. De opening van 2016 wordt verricht door de altijd beladen derby tussen FC Twente en Heracles Almelo, maar, er staan nog meer prachtige affiches op het programma dit weekend. Wat te denken van ADO Den Haag tegen Ajax en natuurlijk de topper: Feyenoord – PSV.

ADO Den Haag – PSV

We beginnen met ADO tegen Ajax. Op papier lijkt het namelijk een makkie te worden voor de constante Amsterdammers. In de werkelijkheid blijkt ADO echter altijd een lastige tegenstander voor de ploeg van Frank de Boer, die nog steeds niet zijn gewilde versterking binnen heeft.

  • ADO verloor van de laatste acht thuiswedstrijden slechts een keer
  • De laatste twee ontmoetingen eindigden in een gelijk spel (1-1)
  • Ajax is in eigen huis soeverein, maar liet in de uitwedstrijden al drie keer punten liggen
  • Mike Havenaar, ADO’s topscorer is weer helemaal fit verklaard

Onze wedtip: half time/full time: Draw/Draw @6.00 bij 888sport

Feyenoord – PSV

Er kan natuurlijk geen twijfel bestaan over wat nu echt de topwedstrijd van dit weekend is. Die gaat namelijk tussen de nummer twee en drie van de competitie: PSV en Feyenoord. Beiden clubs hebben hun ambitie duidelijk gemaakt, en die is om een gooi te doen naar het kampioenschap. In het achterhoofd hebbende dat Ajax de lastige uitwedstrijd bij ADO speelt, zullen de Rotterdammers en Eindhovenaren extra gas geven.

  • Pereiro leeft voor topwedstrijden, tegen Ajax scoorde hij tijdens zijn basisdebuut tweemaal
  • De Uruguayaan lijkt mede door de blessure van Narsingh zijn basisplek veroverd te hebben, dit betaalde hij al uit met opnieuw twee goals tegen PEC Zwolle
  • PSV lijkt op zoek te gaan naar veel doelpunten, ook Maxim Lestienne is weer terug
  • Pereiro wist zijn record aantal doelpunten in een seizoen nu al te verbreken

Onze wedtip: Doelpunt van Gaston Pereiro tegen Feyenoord @4.70 bij 888sport

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10 spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sports €399,50 op! 

Back To Top