skip to Main Content

Wedden op Eredivisie. De zestiende finales van de KNVB-beker zijn gespeeld en is het dit weekend dus gewoon weer tijd voor de Eredivisie. En de potten die worden gespeeld zijn op papier meer dan lekker. De Groningse Euroborg is bijvoorbeeld het toneel voor de wedstrijd tussen de plaatselijke FC tegen PEC Zwolle. Daarnaast wacht Feyenoord de altijd lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Feyenoord – ADO Den Haag

En met Feyenoord gaat het simpelweg goed. Met de nieuwe trainer Giovanni van Bronckhorst staat het gedeeld op de eerste plaats met Ajax en is het vooralsnog op dreef. Van de Amsterdamse rivaal werd er deze week zelfs gewonnen in de beker. Vandaag start de Rotterdamse formatie dus in Den Haag, waar het duidelijk minder loopt. Het staat in de onderste regionen in de Eredivisie en er moet dus weer eens gewonnen worden.

ADO Den haag staat al maanden in het teken van de Chinese overname. Een investeerder uit het Aziatische land wil geld investeren in de club, en dat lijkt geen goede werking te hebben op de resultaten van ADO. De Hagenezen wonnen maar één van de laatste vijf potten. Feyenoord won ze allemaal.

Mocht Feyenoord winnen, dan staat daar bij 888sport een quotering voor van 1.75. Mocht ADO de drie punten in eigen huis houden, dan krijg je er 4.50 voor. Bij een remise is er een quotering van 3.90 vastgesteld. Mocht Feyenoord scoren in de eerste en de tweede helft dan staat er een getal van 2.43 klaar. Als Michiel Kramer een goal weet te maken, dan krijg je er 2.30 voor bij 888sport.

  • De trainer van ADO, Henk Fraser, is vanuit een Feyenoord-man. Als speler was hij negen jaar in dienst van de Rotterdammers.
  • De laatste uitwedstrijd van Feyenoord bij ADO werd met 0-1 gewonnen. Daarvoor hadden ze het meestal lastig. In 2014 en 2013 waren de Hagenezen de sterkste. Toen werd het respectievelijk 3-2 en 2-0.
  • De spits van Feyenoord, Michiel Kramer, kwam een tijdje terug over van ADO Den Haag. Nu speelt hij dus voor de Rotterdammers en staat nu op vier goals.

Onze wedtip: Tip wedden Eredivisie: Feyenoord scoort in beide helften @ 2.43 bij 888sport

FC Groningen – PEC Zwolle

Bij Groningen – PEC Zwolle is het op papier aardig in evenwicht. De Noorderlingen doen het niet slecht en staan nu op plek acht. Zwolle onder leiding van Ron Jans staat op de zesde plek, en kunnen bij winst dus uitlopen. PEC heeft zeventien punten, Groningen veertien.

Mocht de thuisploeg met de eer strijken, dan staat daar bij 888sport een quotering van 1.95 voor. Als de uitploeg vertrekt uit Groningen met drie punten, dan ontvang je 3.85. En wanneer het op een gelijkspel uitloopt ontvang je 3.50 bij 888sport.

  • PEC en Groningen wonnen allebei twee van de vijf laatste onderlinge ontmoetingen. De andere eindigde in een 0-0 gelijkspel.
  • Wanneer er door een van beide ploegen gewonnen werd, incasseerde die ploeg geen enkel doelpunt.
  • Ron Jans, trainer van PEC Zwolle, maakte naamsbekendheid als coach van Groningen.

Onze wedtip: FC Groningen wint van PEC Zwolle @ 1.95 bij 888sport

ADO Den Haag – Feyenoord start op zondag om 12.30 uur. Groningen – PEC Zwolle is een dag eerder. Op zaterdag wordt daar om 18.30 uur afgetrapt.

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10 spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sports €47,39 op!

Back To Top