skip to Main Content

Wedden tips Eredivisie speelronde 1. Door de aanhoudende politiestaking werden er afgelopen weekend minder duels in de Eredivisie afgewerkt. De wedstrijden zijn verplaatst naar vandaag en morgen. Vanavond komt regerend landskampioen PSV in actie tegen ADO Den Haag.

ADO Den Haag – PSV: PSV wint met 2 goals verschil

Beide clubs zagen een flinke doorloop in de selectie en zullen zich zonder enige twijfel nog op elkaar moeten inspelen. Het vertrek van Depay bij PSV is uiteraard een aderlating, daarvoor in de plaats haalde de ploeg Lestienne op huurbasis van Al-Arabi. Daarnaast werd Davy Propper van Vitesse gehaald, Poulsen van AZ gekocht en Guardado definitief van Valencia overgenomen. Daarnaast werd Uruguayaans talent Gaston Pereiro na een moeilijke transferdeal aan de selectie toegevoegd. PSV lijkt de sterkste selectie van Nederland te hebben en weer een goede gooi naar het kampioenschap te kunnen doen.

ADO versterkte zichzelf aanzienlijk de afgelopen transferperiode. Hoewel Kramer vertrok naar Feyenoord wist het Ruben Schaken en Edouard Duplan aan de selectie toe te voegen, twee ervaren versterkingen voor de Hagenezen. In eigen huis werd ADO Den Haag altijd te verrassen, op papier lijkt PSV zonder veel problemen in Den Haag te moeten winnen

  • van de laatste vijf edities ADO – PSV wist PSV er vier te winnen
  • PSV scoorde in de laatste vijf edities maar liefst 17 doelpunten
  • ADO wist in 4 van de 5 laatste wedstrijden een doelpunt tegen PSV te maken

Tip Wedden Eredivisie 1: PSV wist in de strijd om de Johan Cruijf schaal overtuigend van Groningen te winnen en lijkt klaar voor een nieuw voetbalseizoen. De ploeg van Cocu noteert 2,45 bij Betsson om met minimaal twee doelpunten verschil te winnen (-1 handicap).

Groningen vs FC Twente: minder dan 3 goals

Morgenavond nemen Groningen en FC Twente het tegen elkaar op in de Euroborg. Thuisploeg Groningen presteerde vorig jaar goed en haalde zelfde de finale van de KNVB beker. Helaas zag de ploeg sterkhouders Kieftenbeld en Chery vertrekken en lijkt Botteghin op weg naar Feyenoord. Beide spelers vertrokken naar de Engelse Premiership. Groningen handelde snel door Rusnak van Manchester City over te nemen, daarnaast van Drost over van PEC Zwolle.

Voor financieel noodlijdend FC Twente wordt het een zeer interessant jaar. De ploeg nam afscheid van alle sterkhouders met een hoog salaris en heeft eigenlijk alleen nog Ziyech, Tapia en Gutierrez over van topspelers die ze ooit hadden. Castaignos, Bjelland en Martina vertrokken. Schreuder haalde slechts drie jonge huurlingen terug maar bijvoorbeeld geen gerichte versterkingen voor de spitspositie.

  • Groningen wist in de laatste vijf duels niet te winnen van Twente
  • Drie van de vijf duels werden minder dan 3 doelpunten gemaakt
  • De laatste twee duels eindigden in een gelijkspel

Tip Wedden Eredivisie 2: gezien het vertrek van belangrijke aanvallende spelers bij beide ploegen lijkt een gokje op minder dan drie doelpunten in de Euroborg een interessante weddenschap voor dit duel. Bij Betsson staat dit genoteerd op 1,99.

Wil jij wedden op bovenstaande weddenschappen in een combinatie. Dat kan bij Betsson! Leg 10€ in en win €119,45.

Back To Top