skip to Main Content

Wed tips Etappe 4 Tour de France 2015. Vandaag start het peloton aan de vierde etappe in de Tour de France. Na drie etappes in Nederland en België wordt er vandaag in Frankrijk gereden, en het gaat niet om zomaar een rit. Vandaag gaan de renners de beruchte zeven kasseienstroken op en zal er spektakel zijn in de Tour vandaag.

De Kasseien en het weer

De weersvoorspellingen voor de vierde etappe op de kasseien zijn alles behalve rooskleurig. Bij regen zullen de kasseien uiteraard glad zijn, droogte aan de andere kant zorgt voor stoffige en zanderige stroken. Nu lijkt het vandaag redelijk droog te blijven waardoor valpartijen in mindere mate verwacht worden. Wel zal er nagenoeg de hele etappe wind tegen zijn voor het peloton waardoor het lastiger zal worden voor aanvallers om uit te lopen.

Het parcours etappe 4

Het peloton gaat om 12.00 uur van start in Seraing voor de langste rit uit de Tour de France. De etappe is 223,5 kilometer lang en eindigt in Cambrai. Lars Boom (@ 30,00) kroonde zichzelf vorig jaar tot winnaar van de kasseienetappe, toen was de etappe 70 km. korter maar kregen de renners ook twee kasseienstroken meer voorgeschoteld in vergelijking met de etappe van vandaag. De renners komen pas na ruim honderd kilometer het eerste kasseienstuk tegen en in totaal zullen er zeven in deze etappe zijn. Live wedden op je mobiel geeft altijd de laatste noteringen van de bookmaker. Zo kan je gelijk je weddenschap aanpassen als er iemand ontsnapt.

Wed tip: Kanshebbers Etappe 4 Tour 2015

Als winnaar voor deze etappe lijkt Vincenzo Nibali een goede kanshebber, hij noteert bij Betsson 45,00 om deze etappe te winnen. Daarnaast is John Degenkolb van Giant Alpecin een renner die het op de kasseien goed doet en is na z’n overwinning in Parijs-Roubaix favoriet voor deze etappe, winst voor hem noteert 4,70.

Peter Sagan is een renner waar altijd rekening mee gehouden moet worden en noteert 7,50 voor winst op de kasseien. Alexander Kristoff behoort normaal gesproken tot één van de favorieten voor deze etappe maar ging gisteren tegen de grond en is het dus afwachten hoe hij uit de strijd komt. De Noor noteert 5,00 voor een overwinning vandaag.

Back To Top