skip to Main Content

Wed Tips Celtic – Ajax Europa League. Het is tot nu toe een lastig jaar voor de Nederlandse ploegen in de Europa League. AZ, FC Groningen en Ajax presteren allemaal ondermaats of moeten hun meerdere erkennen in tegenstanders als Olympique Marseille, Fenerbahce of het Duitse Augsburg.

Amsterdammers moeten duel Celtic vs Ajax winnen

Ajax speelt morgen tegen Celtic en niks minder dan een overwinning volstaat in de vijfde speelronde van de op een na hoogste Europese competitie. Ajax wist namelijk pas drie punten te verzamelen in de voorgaande vier wedstrijden, slechts een meer dan de tegenstander van vandaag, Celtic.

Celtic vs Ajax: Ajax wint met 1-2

Ondanks dat Ajax dus nog de punten nodig heeft -en Celtic ook- zijn de Schotten alsnog favoriet voor de wedstrijd van morgen. Het resultaat van Ajax is nou eenmaal ook lastig te voorspellen, in de Eredivisie zijn de Amsterdammers bijna ongenaakbaar, maar in de Europa League is de ploeg van Frank de Boer telkens weer kwetsbaar. Als het Ajax van afgelopen weekend zich wederom kan laten zien onder aanvoering van captain Davy Klaassen, maakt het zeker een goede kans tegen het ploeterende Celtic. Je krijgt maar liefst 2,90 terug voor iedere euro die je inzet op de Amsterdammers, voor Celtic krijg je 2,40 voor je inzet per euro terug.

Onze wedtip: Ajax wint met 1-2 correct score @ 12.00 bij 888sport

Dat het een heetgebakerd avondje wordt, is wel zeker. En daarom is het ook helemaal niet zo apart om in te zetten op een Ajacied die een kaart pakt in deze beladen wedstrijd. Er moet gewonnen worden, en dat kan een speler als Mitchell Dijks of Davy Klaassen weleens een gele kaart gaan kosten. Wanneer je inzet op dat de linksback Dijks een kaart pakt tegen de felle Schotten, krijg je maar liefst 4,50 per ingezette euro terug. Voor Davy Klaassen staat deze quotering op 6.00.

Onze wedtip: Mitchel Dijks krijgt een kaart @ 4.50 bij 888sport

Wil jij de weddenschap Ajax wint met correcte score 2-1 combineren met winst van AZ op Partizan voor een inzet van €10? Dit levert jou bij 888sports €234 op!

De wedstrijd tussen de twee grootheden uit het verleden vangt morgenavond om 21:05 aan in Glasgow.

Back To Top