skip to Main Content

Wed tips KNVB BEKER finale. Komende zondag wordt de verrassende KNVB bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Groningen gespeeld. Waar beide ploegen in de middenmoot van de Eredivisie nog vechten om een plekje om Europees voetbal kunnen ze zich met het winnen van de KNVB beker direct plaatsen voor de voorronde Europa League voetbal. Zwolle staat met 47 punten op de zevende en tevens laatste plek die recht geeft op voorronde Europa League voetbal.

FC Groningen staat net daaronder met vier punten minder waardoor het winnen van de KNVB beker voor de Groningers dubbel belangrijk is.

Finale PEC Zwolle vs FC Groningen KNVB Beker

PEC Zwolle draait een prima seizoen maar wist uit van de laatste tien wedstrijden slechts twee keer te winnen. Van de acht andere duels bleef het zes keer puntloos achter en twee keer werden de punten gedeeld. PEC scoort het hele seizoen al gemakkelijk maar het grote probleem is in dit geval dan ook dat PEC Zwolle te makkelijk goals tegen krijgt.

PEC Zwolle – FC Groningen: Beide teams scoren

Een weddenschap op beide teams scoren noteert bij Betsson dan ook 1,68.
Een overwinning voor PEC Zwolle noteert 2,45. Hoewel er in vier van laatste vijf onderlinge minder dan drie doelpunten werden gescoord en dus niet veel spektakel was lijken de laatste wedstrijden van PEC en Groningen in de Eredivisie wel te wijzen op een open duel. Over 2,5 goals noteert bij Betsson momenteel 1,82.

FC Groningen maakt een zeer goede reeks door in de Eredivisie en is de laatste zes wedstrijden op rij ongeslagen, drie keer werd er gewonnen en drie keer gelijkgespeeld. Met name het gemaakt waarmee de ploeg van Van de Looi scoort is imposant. In de laatste zes duels werden maar liefst twaalf doelpunten gemaakt. Een weddenschap op twee of meer doelpunten van Groningen in deze KNVB bekerfinale noteert bij Betsson 2,35. Een overwinning voor Groningen noteert 2,50.

Wed Tip KNVB Beker finale PEC Zwolle – FC groningen

Aangezien beide ploegen elkaar niet veel ontlopen lijkt een gelijkspel een serieuze optie. Zo noteert een 1-1 eindstand met verlenging als correct score 5,45 bij Betsson en noteert een doelpuntrijke 2-2 na 90 minuten maar liefst 11.00! Bekijk snel ook alle andere noteringen voor dit duel bij Betsson.

Back To Top