skip to Main Content

Wedden op Premier League. Het welkbekende Boxing Day is voorbij, maar van rust in de Premier League is geen sprake. In de Engelse voetbalcompetitie komen alle ploegen weer in actie, zo vlak voor oudjaar. Gisteren waar er al acht wedstrijden. Vandaag en morgen komen onder andere Manchester City en Liverpool nog in actie.

Leicester City – Manchester City

Morgen is het Leicester City dat het thuis opneemt tegen City. De koploper van de Premier League kan afstand nemen van de nummer drie uit Manchester. De ploeg van trainer Ranieri promoveerde afgelopen seizoen en leeft in een droom nu het bovenaan staat.

Met City gaat het niet per se slecht, maar een kampioenschap hoort toch wel tot de eisen van de club. Het sterrenensemble onder leiding van Pellegrini won de laatste ontmoeting nog wel van Leicester: 2-0. Maar een derde plek is niet genoeg voor de steenrijke eigenaar.

  • Maar liefst vier van de laatste vijf onderlinge ontmoetingen gingen naar City.
  • Jamie Vardy van Leicester maakte maar acht goals minder dan Chelsea in totaal dit seizoen. Vardy vijftien, Chelsea 23.
  • Mahrez volgt zijn ploeggenoot met dertien goals in de PL tot nu toe. Dat zijn er zes meer dan City-spits Sergio Aguero.
  • Vardy en Mahrez zijn samen de meest waardevolle spelers van de eerste seizoenshelft in Engeland.

Onze wedtip: Jamie Vardy scoort voor Leicester @ 2.67 bij 888sport

Sunderland – Liverpool

Woensdag is het de beurt aan het Liverpool van Jurgen Klopp. De Duitser nam de taken van de ontslagen Brendan Rodgers over en speelt uit bij Sunderland. The Reds staan nog op een teleurstellende achtste plaats, maar zoekt de weg naar boven.

Het duel met Sunderland komt dan wel goed uit. De ploeg waar Dick Advocaat nog even trainde staat met twaalf punten enalaatste en kwakkelt al tijden. Het verloor zelfs de laatste vier wedstrijden in de Premier League. Liverpool doet het ook niet heel best als je kijkt naar de laatste vijf wedstrijden. Alleen de laatste werd gewonnen. Uitgerekend tegen koploper Leicester.

  • Sunderland wist geen van de laatste vijf ontmoetingen met Liverpool te winnen.
  • Sunderland maakte vooralsnog 19 goals dit seizoen, Liverpool 21.
  • Het verschil is 11 plaatsen op de ranglijst.
  • Liverpool kreeg vooralsnog 22 goals tegen, Sunderland al 37.

Onze wedtip: Zet in op correct score: 1-2 @ 9,00 bij 888sport

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10 spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sports €240,30 op!

De wedstrijden Leicester – Man City en Sunderland – Liverpool beginnen allebei om 20.45 uur Nederlandse tijd. Respectievelijk op dinsdag en woensdag.

Back To Top