skip to Main Content

Dat Badr Hari terugkeert in de K1, al is het maar voor één jaar, is goed nieuws voor alle kickboks liefhebbers. Nederlands grootste naam op het gebied van K1 heeft zich door de internationale K1 organisatie over laten halen zich te kwalificeren voor de grote finale eind dit jaar in New York.

Badr Hari nam in december 2011 officieel afscheid van zijn kickboks carrière met een gevecht in Leeuwarden tijdens het It’s Showtime Gala. Tegenstander van Hari in zijn laatste partij was Gokhan Saki. De Turk kon het echter niet bolwerken tegen Hari en verloor door knock out.

Vervolgens is Hari naar Amerika vertrokken om onder leiding van Naazim Richardson, de befaamde trainer van kampioenen, klaargestoomd te worden om binnen drie jaar bokskampioen bij de zwaargewichten te worden.

Tussendoor heeft hij zich dus nu laten verleiden om nog eenmaal te schitteren en zijn kickbokscarrière af te sluiten met een wereldtitel. En dat het hem gaat lukken, daar is hij zelf vrij overtuigd van. Ook Richardson, de boks trainer, gelooft dat het binnen Hari’s mogelijkheden is zowel K1 kampioen te worden en op het hoogste niveau te boksen. Badr Hari is een talent.

Badr Hari zal zijn eerste gevecht op 27 mei in het Spaanse Madrid vechten. Daarna zijn in oktober de kwalificaties in Azië en de finale om de titel vindt plaats in december 2012 in New York.

Dat worden weer schitterende partijen om op de wedden. Er zal tegen de tijd dat de gevechten naderen veel media aandacht zijn en zodra de tegenstander van Hari in mei bekend is zullen bookmakers de noteringen op de websites plaatsen.

Houd het in de gaten en mis het niet. Er valt veel geld te verdienen met een inzet op Badr Hari. ’s Werelds grootste vechter verliest bijna nooit, dus je hebt negen van de tien keer waar voor je geld. Wed bij Unibet op dit super gevecht. Schrijf je in en strijk gelijk je bonus op. Klik hier om naar Unibet te gaan.

Back To Top