skip to Main Content
  • Blog

Wedden op voetbal is tegenwoordig erg leuk. Je kan niet alleen op de rust stand en de uitslag wedden maar ook op wie de eerste gele kaart krijgt of wie de eerste corner krijgt.

eredivisieOok kan je wedden op hele competities. Je kan wedden op eredivisie, maar ook op buitenlandse competities en beker competities. Een van de bekendste beker competitie is die in Spanje de Copa Del Rey. Bij bet.nl houden ze de meeste competities bij met actueel nieuws.

Beker competities

In een beker competitie worden de teams meestal eerst in verschillende poules ingedeeld en gaan de beste 2 per poule door naar de knock-out ronde. Je kan dus voordat de wedstrijden beginnen al wedden op wie er eerste en tweede in de diverse poules worden. Zodra de knock-out rondes beginnen wordt het echt leuk. Er zijn in elke competitie wel een aantal teams wat echte beker vechters zijn. In nederland is FC Utrecht er zo een. Meestal zijn ze middenmoter in de eredivisie maar in de KNVB Beker zijn ze altijd bovenaan te vinden.

In de Nederlandse top divisie, de eredivisie, zijn er elk jaar wel weer verrassingen te vinden. Zo is ADO Den Haag erg goed op dreef, ze winnen van de top clubs en staan nu rond de 5de plaats.

Zo zie je maar weer een weddenschap op een wedstrijd uit de eredivisie kan hele verrassende resultaten opleveren. Hou dus goed de Odds en Quotes in de gaten van de diverse wedstrijden en maak de juiste beslissingen als je wed op de eredivisie wedstrijden.

Back To Top