skip to Main Content
  • Blog

Het formule 1 seizoen 2011 gaat bijna van start. De diverse racing teams zijn al bezig met het voorbereiden en testen van hun bolides. Er zijn zoals altijd verschillende start problemen. Bij Ferrari vloog de auto van Massa in de brand en Robert Kubica reed tegen een muur aan de de rally in Zwitserland.

Dit soort autonieuws is erg belangrijk voor de mensen die willen Wedden op de Formule 1. Want die willen weten of de coureurs wel goed beginnen en of de raceauto’s goed werken. Ook voor de odds en quotes is het belangrijk want als er teveel problemen zijn dan zullen de odds veranderen bij de online bookmakers zoals bij 888sport.

De formule 1 grand prix wedstrijden worden altijd vooraf gegaan van trainingen en kwalificatie rondes. Deze kwalificatie ronde bepalen wie er op pole position staat. Op al deze speciale formule 1 regels kan gewed worden bij 888sport of unibet.

Begin Formule 1 op 11 Maart 2011

De formule 1 begint op 11 maart met de GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX. Je kan nu al weddenschappen afsluiten op Constructors Championship, bij unibet hebben ze de volgende odds : Ferrari 1,95 maclaren 1,75.

Maar er zijn ook wel grappige weddenschappen zoals:

Formula 1 2011 – Valentino Rossi to race in at least 1 GP zo ja win je voor elke euro 25 euro.

De kans is klein maar stel dat het gebeurt is het een leuk bedrag wat je kan winnen.

De totale formule 1 grand prix agenda is bekent, de mooiste parkoersen zijn er weer bij. Van Monaco tot het straatcircuit van Valencia.

Wil je meer weten over de formule 1 kijk dan eens op bet.nl. Daar hebben ze het laatste F1 Nieuws, maar ook de beste online bookmaker aanbiedingen met leuke bonussen.

Back To Top