skip to Main Content

Bookmaker Betsson 55 euro bonusWedden op wielrennen is een van de aantrekkelijkste vormen van wedden op sport De quoteringen zijn vaak enorm hoog in deze sportmarkt, en dat betekent dat je flink kunt verdienen met wedden op wielerevenementen.

Wedden tips Giro di Italia

Hoe belangrijker een wielerevenement is, hoe meer mensen er geld op inzetten. Daarom is wedden op de Grote Drie van het wielerseizoen heel erg in trek. De Giro is de eerste Grand Tour van het wielerseizoen en ieder jaar wordt de Ronde van Italië populairder onder liefhebbers van de wielrensport. Ieder jaar weer ontdekken steeds meer mensen de uitgebreide mogelijkheden die er zijn om te wedden op de Giro.

De laatste wedtip voor de Giro d’Italia 2016

Wedden op giro 2016Een gokje wagen op de Giro kan bij vrijwel iedere online bookmakers. Wedden op de winnaar van de Giro is een mogelijkheid die je veel kunt aantreffen, maar er zijn veel meer mogelijkheden om een weddenschap op de giro af te sluiten. Betsson biedt voor de Giro d’Italia weddenschappen aan in allerlei vormen.

Betsson heeft veel weddenschappen voor de Giro

Bij bookmaker Betsson kun je op allerlei aspecten van de Ronde van Italië inzetten. Je kunt wedden op de etappewinst, een gokje wagen op wie wel of niet de Roze Trui zal dragen, hoeveel etappes een renner wint, inzetten op de winnaar van het bergklassement, wedden welk wielerteam het beste is, voorspellen hoeveel personen de Giro zullen uitrijden, en er zijn nog veel meer mogelijkheden bij het wedden op de Giro d’Italia 2016 bij Betsson.

Wedden tips Giro: als je nog niet bekend bent met wedden op sport is de Ronde van Italië een mooi moment om eens een gokje te wagen, want bij Betsson krijg je een bonus van €55 voor jouw eerste Giro weddenschap.

Back To Top