skip to Main Content
  • Blog

unibet Wedden op Basketbal
Waar veel liefhebbers van het sportsbook praten over de Primera Division, Premier League of Eredivisie, kun je bij Unibet veel andere mogelijkheden induiken. Een voorbeeld hiervan is de Euroleague, de continentale basketbalcompetitie met veel prestige. Wedden in deze competitie kan je vele verschillende voordelen opleveren. Kom er nu meteen achter welke dit zijn!

De Euroleague is de Champions League van het basketball. In andere woorden, deze internationale competitie verenigt de meest sterke teams van Europa, waaronder FC Barcelona Regal, de basketbaltak van de voetbalclub.

In totaal doen 24 teams mee in de Euroleague. Zij spelen in vier verschillende rondes gedurende het reguliere seizoen, dat in december afloopt. Hierna zullen enkel de vier beste teams doorstromen naar de volgende ronde. Unibet garandeert dat alle wedstrijden van het seizoen worden uitgezonden door middel van een live stream. Je kunt dan wedden en kijken tegelijk – een fantastische combinatie.

Zet in op je favoriete team en hoop dan dat jouw team het zo ver mogelijk kan schoppen. Wanneer je hierbij wat geluk hebt, zal de Euroleague jou als spelers financieel verblijden. Wed nu  bij Unibet op de actie in de Euroleague nu het nog kan!

Wed op Basketbal bij Unibet en krijg €50 Bonus. Klik hier.

Back To Top