skip to Main Content

Met het EK 2012 voor de deur gaat menig sporthart weer harder kloppen. Het Europese voetbaltoernooi zorgt immer voor een hoop beroering en Nederlanders zijn zo verzot op het Oranje elftal van Bert van Marwijk dat men zich massaal uitdost met Oranje kleding en attributen.Maar verder zijn ook op het werk en in vriendengroepen de voorbereidingen alweer in volle gang voor bijvoorbeeld de voetbalpoules. Een tientje inleggen in de pot en tientallen pagina’s scores doorlopen. Leuk voor de teambuilding, maar vaak komt het werk op één persoon neer.

Wat is dan veel makkelijker? Juist; leg met z’n allen geld in de pot bij een bookmaker. Allerlei inzetmogelijkheden zijn voorgekauwd en het enige wat je nog hoeft te doen is kijken waar je op inzet. Waar verdien jij het meeste geld mee, en daar zet je op in. Makkelijk, en niemand hoeft iets in de gaten te houden want de uitbetalingen volgen automatisch en direct.

Wil je hoge noteringen, dus meer geld terug voor je ingezette euro, zet dan in op een wat meer verfijnde wedmogelijkheid. Met kennis en verstand van voetbal moet dat niet zo moeilijk zijn. Voorspel bijvoorbeeld een exacte score zoals met de voetbalpoule op het werk en je ontvangt gelijk al veel meer geld voor je inleg dan met een eenvoudige voorspelling van de winnaar van een bepaald duel.

Nederland maakt zich klaar voor het EK 2012. Alle tips voor het wedden op dit grootse voetbaltoernooi vind je hier. Maak je wedaccount in orde, strijk de bonus op (bij vrijwel iedere bookmaker zeer riant) en inzetten maar.

De beste papieren voor de overwinning van dit Europees Kampioenschap voetbal hebben Spanje en Duitsland. Nederland, op het WK van 2010 nog finalist, is een goede derde op de lijst met favorieten van de bookmakers. En daardoor is de notering voor Oranje ook gelijk hoger. Interessant voor u!

Back To Top