skip to Main Content

Roland Garros, of wel The French Open is het enige Grand Slam Tennis kampioenschap dat op gravel wordt gespeeld. En wie Roland Garros wil winnen moet dus een echte gravel-specialist zijn.

Roland GarrosRoland Garros, de Open Franse Tenniskampioenschappen worden ieder jaar aan het einde van de maand Mei gehouden in Parijs.

Nadal Roland Garros favoriet

De afgelopen jaren was Rafael Nadal de beste speler op gravel en hij blijft de komende jaren waarschijnlijk ook een geducht tegenstander op het gravel van Roland Garros tennis. Hij won het toernooi al 5 maal. Voor 2011 is hij favoriet. Wedden op Nadal als ‘Outright Winner’ (toernooiwinnaar) levert je dan ook weinig op – tenzij er  natuurlijk opeens allerlei nieuwe graveltalenten opstaan die hem naar de kroon steken. Dan wordt zo’n tennisweddenschap waarin je de winnaar voorspelt opeens weer aantrekkelijk.

Als je gaat gokken op Roland Garros is het dus goed om te kijken naar allerlei andere weddenschappen die worden aangeboden door online bookmakers. Je kunt per wedstrijd wedden op Roland Garros en de wedstrijdwinnaar voorspellen. Inzetten op een underdog kan heel lucratief blijken.

Ook kun je wedden op het aantal games dat in een wedstrijd zal worden gespeeld, wie de meeste games win in een wedstrijd, of het aantal games even of oneven zal zijn, en wat de precieze uitslag in games en sets zal zijn.

Justine Henin dames enkel Roland Garros

Bij de dames won De Belgische Justine Henin vier keer. Maar de afgelopen jaren liet het toernooi verschillende minder verwachte namen zien die het damesenkelspel wonnen; wedden op wedstrijden uit het enkelspel voor vrouwen is daardoor ook een stuk spannender dan weddenschappen op het Roland Garros heren.

Back To Top